0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερώτηση: αν εχεις στην πρωτοβαθμια προυπηρεσια 11 μηνες και 4 μερες τι πρεπει να βαλεις στο κουτακι με τα ετη?
Αξίζει τον κόπο να κάνεις αιτήσεις και μάθημα στα ΙΕΚ; Εχω εμπειρία δεκάδων μαθημάτων, και έχω δει το συγκλονιστικό επίπεδο των καταρτιζομένων... Δεν θέλω να τους υποτιμήσω, αλλά απλά θεωρώ αρκετά χαμηλό το γνωστικό τους επίπεδο -σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι πως ειναι χαζά. Όμως, αυτό είναι το λιγότερο. Είναι αγενείς, δε σέβονται κανένα και τίποτα -η πλειοψηφία τους.Αξίζει να φας την όλη ταλαιπώρια της αίτησης, του εμπαιγμού, για να διδάξεις στα ΙΕΚ λίγες ώρες; (ρητορική ερώτηση...)
Παράθεση από: justelene23 στις Ιανουαρίου 17, 2013, 07:48:59 pmΜια ερώτηση: αν εχεισ στην πρωτοβαθμια προυπηρεσια 11 μηνεσ και 4 μερεσ τι πρεπει να βαλεις στο κουτακι με τα ετη?Νομίζω 0.90 ή όσο βγαίνει σε δεκαδικό και θα σου το στρογγυλοποιήσει το σύστημα έτσι κι αλλιώς.Κι εδώ βέβαια είναι η αδικία ως προς τους ανθρώπους που έχουν 17 μήνες, πχ, στο οτι το σύστημα τους το στρογγυλοποιεί προς τα κάτω και έχουν κι εκείνοι 1 χρόνο.
Μια ερώτηση: αν εχεισ στην πρωτοβαθμια προυπηρεσια 11 μηνεσ και 4 μερεσ τι πρεπει να βαλεις στο κουτακι με τα ετη?
2.1. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σχετική με το αντικείμενο διδασκαλίας τωνπροκηρυσσόμενων ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ.Παρεχόμενη Εκπαίδευση ή Κατάρτιση σχετική με το αντικείμενο διδασκαλίας τωνπροκηρυσσόμενων ειδικοτήτων στα ΙΕΚ(1 μόριο ανά 28ωρο, με μέγιστο αριθμό μορίων 82.2. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σχετική με το μάθημα των προκηρυσσόμενωνειδικοτήτων ανεξαρτήτως δομής εκπαίδευσης (από