0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geo_06 στις Ιανουαρίου 21, 2013, 12:04:07 amΕγώ τώρα που λέω να τη συμπληρώσω αυτά βλέπω αλλά δεν ξέρω αν ήταν αλλιώς πριν... Τι να πω?! Σχετικά με την πιστοποιήση Α επιπέδου ξέρεις annoula75 αν θεωρείται σύμφωνη με ΑΣΕΠ?Όχι δεν ξέρω. Δεν έχει επιλογές 1. Σύμφωνο με ΑΣΕΠ 2. Όχι σύμφωνο με ΑΣΕΠ;
Εγώ τώρα που λέω να τη συμπληρώσω αυτά βλέπω αλλά δεν ξέρω αν ήταν αλλιώς πριν... Τι να πω?! Σχετικά με την πιστοποιήση Α επιπέδου ξέρεις annoula75 αν θεωρείται σύμφωνη με ΑΣΕΠ?
Παράθεση από: new_pe06 στις Ιανουαρίου 19, 2013, 08:14:06 pmΣτις αιτήσεις για τα ΙΕΚ αναφέρει οτι η προυπηρεσία μετριέται σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ.2844 τ.
Στις αιτήσεις για τα ΙΕΚ αναφέρει οτι η προυπηρεσία μετριέται σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ.2844 τ.
Έχεις απόλυτο δίκιο... Το χειρότερο είναι ότι ο καθένας κάνει τώρα ότι θεωρεί ότι είναι το πιο "σωστό" βάσει των δικών του προσόντων και όταν τον κόψουν επειδή τελικά ήταν ψευδή τα στοιχεία που χρησιμοποίησε, θα αρχίσει να κράζει ότι τον αδίκησαν και να λέει για ενστάσεις και άλλα τέτοια όταν το εξάμηνο θα έχει ήδη αρχίσει.
Θα ήθελα και εγώ να επαναφέρω μια ερώτηση που έγινε παραπάνω σχετικά με τον τρόπο που υπολογίζεται η προϋπηρεσία στην πρωτοβάθμια για όσους έχουν δουλέψει αναπληρωτές και ωρομίσθιοι. Σύμφωνα με το νόμο που αναφέρει ισχύει ότι "Για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 750 διδακτικές ώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος πλήρους απασχόλησης." ......
annoula, αυτα αναφερει η αιτηση: 2.2. ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σχετική με το μάθημα των προκηρυσσόμενων ειδικοτήτωνανεξαρτήτως δομής εκπαίδευσης (από
Δεκτές οι παρατηρήσεις σου, εννοείται. Δε νομίζω ότι διαφωνούμε ως προς το ότι δεν λύνεται το πρόβλημα με αυτή τη μοριοδότηση. Δεν παύει όμως να αποτελεί τη πρωτη γενικευμένου τύπου μοριοδότηση απέναντι στην πληθώρα των εκπαιδευτών που υποβάλλουν αίτηση. Συνυπολογίζονται οι παντός τύπου προυπηρεσίες σε όλες τις βαθμίδες. Αν θες τη γνώμη μου η προυπηρεσία στην πρωτοβάθμια κ δευτεροβάθμια δεν θα έπρεπε να υπολογίζονται καθώς στην περίπτωση των ΙΕΚ απευθυνόμαστε σε ενήλικες, οπότε χρησιμοποιούμε και διαφορετικές τεχνικές. Ως προς το θέμα της γενίκευσης, εμμένω στην άποψή μου, ότι είμαι πολύ συγκεκριμένη καθώς έχω πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό μου κάνοντας αυτή την αναφορά.Το μόνο που δεν κάνω είναι αναφορά σε ειδικότητες και ονόματα.Δεν υποτιμώ την προυπηρεσία κανενός. Δεν αποδέχομαι την προυπηρεσία, που αποκτήθηκε με δόλια μέσα ή αποτελεί επιβράβευση του διευθυντή σε έναν εκπαιδευτή που παρείχε γραμματειακή υποστηριξη και ανταμείφθηκε με διδακτικές ώρες. Δεν το έχω δει σε ένα μόνο ΙΕΚ.Θεωρώ ότι το πλαφόν στις ώρες μπήκε για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ προσωπικά το έχω καταγγείλει. Φαντάζομαι και άλλοι. Σε καμία περίπτωση δεν τα βάζω με τους συναδέλφους. Όλοι έχουμε ανάγκη από δουλειά. Σχετικά με το ΙΝΕΔΙ
Δε διαφωνούμε, όπως βλέπω στο οτι οι ευνοημένοι θα πρέπει ν' αντιμετωπιστούν, πιθανόν διαφωνούμε στο τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να γίνει αυτό. Εγώ πιστεύω οτι δε θα έπρεπε να παίρνει κανείς 2 και 3 τμήματα, και υποχρεωτικά να δίδεται ένα στο καθένα. Έτσι δε θα μπορούν να δίνουν έξτρα τμήματα στους ευνοημένους. Με το προηγούμενο σύστημα, υπόψη, άν είχες προυπηρεσία 2-3 τμημάτων στο ίδιο εξάμηνο, μετρούσε η προύπηρεσία μόνο στο ένα, δηλαδή ήταν σα να είχες πάρει ένα τμήμα, ανεξαρτήτως αν είχες πάρει 2 ή 3. Συνεπώς κάποιος "ευνοημένος" που έπαιρνε 3 τμήματα, ήταν από πλευράς προϋπηρεσίας στα ίδια με έναν που είχε πάρει ένα τμήμα.Για την προϋπηρεσία σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, δε γνωρίζω αν δεν πρέπει να ισχύει, αφού είναι διδακτική προϋπηρεσία κι αυτή. Πάντως έπαιρνε 5 μόρια ανά έτος, ενώ η προϋπηρεσία από ΙΕΚ ήταν 5 ανά εξάμηνο. Επομένως υπήρχε κάποια ισορροπία.Προσωπικά αυτό που έβρισκα ενοχλητικό ήταν διορισμένοι εκπαιδευτικοί (κάποιες φορές μάλιστα και τα ίδια τ' άτομα που εργάζονταν στο ΙΕΚ) να δουλεύουν (υπερωριακά?) ως εκπαιδευτές, και να παίρνουν τη μπουκιά από άνεργους.Το μόνο το οποίο έχω να παρατηρήσω στην απάντησή σου, είναι η απροθυμία σου να τοποθετηθείς για το θέμα των σεμιναρίων. Ένα σεμινάριο των 26 ωρών πρέπει να μοριοδοτείται, τελικά?
Προσωπικά αυτό που έβρισκα ενοχλητικό ήταν διορισμένοι εκπαιδευτικοί (κάποιες φορές μάλιστα και τα ίδια τ' άτομα που εργάζονταν στο ΙΕΚ) να δουλεύουν (υπερωριακά?) ως εκπαιδευτές, και να παίρνουν τη μπουκιά από άνεργους.Το μόνο το οποίο έχω να παρατηρήσω στην απάντησή σου, είναι η απροθυμία σου να τοποθετηθείς για το θέμα των σεμιναρίων. Ένα σεμινάριο των 26 ωρών πρέπει να μοριοδοτείται, τελικά?