0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Άστρο στις Φεβρουαρίου 13, 2013, 03:00:21 pmΆρχισαν να καλούν κανονικά..πριν λίγο με ειδοποίησαν και εμένα.Μην απορείτε συνάδελφοι, ουσιαστικά οι πίνακες είναι οριστικοί και οι ενστάσεις που θα υποβληθούν θα τις κάνουν "γαργάρα" και φυσικά θα τις απορρίψουν. Άστρο, μην προκαλείς! Όσοι από μας διοριστούμε αυτό το εξάμηνο, κινδυνεύουμε με μηνύσεις!
Άρχισαν να καλούν κανονικά..πριν λίγο με ειδοποίησαν και εμένα.Μην απορείτε συνάδελφοι, ουσιαστικά οι πίνακες είναι οριστικοί και οι ενστάσεις που θα υποβληθούν θα τις κάνουν "γαργάρα" και φυσικά θα τις απορρίψουν.
Παιδιά ξέρει κανείς αν ειδοποίησε ο Κορυδαλλός? Έχει κανείς εδω μεσα ακούσει για αυτό το ΙΕΚ και την διεύθυνσή του? Ειμαι στους 2 πρώτους και δεν με εχει πάρει. Μου το 'χε ξανακάνει και αλλο εξάμηνο...Ξερετε τι μπορώ να κάνω? Κατι πρεπει να γινει με αυτή την κατάσταση...και να κάνω ενσταση δεν ξερω αν θα βγει κάτι........
OK, ας πούμε τίποτ' άλλο τώρα.....Τελικά, ενώ είχαν αφήσει ένα παράθυρο για ΙΚΑ για τους μερικής απασχόλησης, σήμερα μου ξεκαθάρισαν ότι τελικά θα εκδίδουν ΑΕΔ και ότι το ΙΚΑ αποκλείεται για κάθε "είδος" εκπαιδευτή. Τουλάχιστον αυτό σημαίνει περισσότερα μετρητά στο χέρι αφού δε θα υπάρχουν κρατήσεις.