0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Την απαντηση την εδωσες ηδη.Ο ενας ειναι διορισμενος ενω ο αλλος ανεργος.Οσο για τα ιδιαιτερα εγω ξερω πως οι διορισμενοι κανουν πιο πολλα ιδιαιτερα.Ας λογικευτουμε λοιπον
Εμένα με κάλεσαν απο ένα ΙΕΚ και μου έδωσαν συνολικα 6 ώρες...ουσιαστικά δλδ θα πάω 2 μέρες ...δεν ξερω να δεχτώ ή οχι...?
Παράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 02:27:50 pmΕμένα με κάλεσαν απο ένα ΙΕΚ και μου έδωσαν συνολικα 6 ώρες...ουσιαστικά δλδ θα πάω 2 μέρες ...δεν ξερω να δεχτώ ή οχι...?Εννοείται να πας....6ωρο είναι αυτο....εμείς με το 3ωρο θα μείνουμε και αυτό με ερωτηματικά
Παράθεση από: dynamite στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 03:18:00 pmΠαράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 02:27:50 pmΜε κάλεσαν απο ένα ΙΕΚ και μου έδωσαν συνολικα 6 ώρες...ουσιαστικά δλδ θα πάω 2 μέρες ...δεν ξερω να δεχτώ ή οχι...?Εννοείται να πας....6ωρο είναι αυτο....εμείς με το 3ωρο θα μείνουμε και αυτό με ερωτηματικάΙσως να μην το εξηγησα σωστα....6 ώρες γενικά....δλδ σε όλο το εξάμηνο θα κανω 6 ωρες συνολικα!
Παράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 02:27:50 pmΜε κάλεσαν απο ένα ΙΕΚ και μου έδωσαν συνολικα 6 ώρες...ουσιαστικά δλδ θα πάω 2 μέρες ...δεν ξερω να δεχτώ ή οχι...?Εννοείται να πας....6ωρο είναι αυτο....εμείς με το 3ωρο θα μείνουμε και αυτό με ερωτηματικά
Με κάλεσαν απο ένα ΙΕΚ και μου έδωσαν συνολικα 6 ώρες...ουσιαστικά δλδ θα πάω 2 μέρες ...δεν ξερω να δεχτώ ή οχι...?
Παράθεση από: dynamite στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 03:18:00 pmΠαράθεση από: tryforthebest στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 02:27:50 pmΕμένα με κάλεσαν απο ένα ΙΕΚ και μου έδωσαν συνολικα 6 ώρες...ουσιαστικά δλδ θα πάω 2 μέρες ...δεν ξερω να δεχτώ ή οχι...?Εννοείται να πας....6ωρο είναι αυτο....εμείς με το 3ωρο θα μείνουμε και αυτό με ερωτηματικάΙσως να μην το εξηγησα σωστα....6 ώρες γενικά....δλδ σε όλο το εξάμηνο θα κανω 6 ωρες συνολικα!
Ενημερώθηκε κανενας απο καποιο ΙΕΚ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
Τα πράγματα στη ζωή δεν είναι ποτέ άσπρο- μαύρο. Έχετε έναν εργαζόμενο εκπαιδευτικό που δουλεύει σε φροντιστήριο (ή οπουδήποτε αλλού) με ασφάλιση και αμοίβεται με 400 ευρώ το μήνα (πράγμα αρκετά συνηθισμένο στις μέρες μας). Και απ' την άλλη έχετε έναν "άνεργο" (προσοχή στα εισαγωγικά) εκπαιδευτικό που δουλεύει ιδιαίτερα, φροντιστήρια (ή και οπουδήποτε αλλού) και πληρώνεται "μαύρα" (δηλαδή χωρίς να εκδίδει Α.Π.Υ. ή να είναι ασφαλισμένος στο Ι.Κ.Α.) πάνω από 1000 ευρώ το μήνα, διατηρώντας φυσικά την κάρτα ανεργίας (και μη μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε τέτοιους). Ποιός θα έπρεπε να πάρει ώρες στα Ι.Ε.Κ., αν είχαν τα ίδια τυπικά προσόντα και λαμβάνατε υπόψη σας μόνο τα κοινωνικά κριτήρια;