0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gerontas13 στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 06:44:08 pmΠαράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 06:13:30 pmΌπως γράφτηκε παραπάνω δικαιούμαστε μέχρι 2 μαθήματα ανά ΙΕΚ και μέχρι 2 ΙΕΚ. Πώς σας φαίνεται όμως να αποφασίζει ένα ΙΕΚ να δίνει ένα μάθημα ανά καθηγητή;Θα έλεγα δίκαιο.Όλοι να συμμετέχουν εφόσον έχουν τα προσόντα εκ του νόμου.Εφόσον υπάρχει το προαπαιτούμενο πτυχίο θεωρητικά είναι κάποιος έτοιμος να εκπαιδεύσει.Δε βλέπω πώς είναι δίκαιο. Αν συμβεί αυτό πάει περίπατο η αξιοκρατία. Αφού κάποιος συγκέντρωσε τα μόρια για 2 τμήματα, και βγήκε πρώτος στις αιτήσεις του γι' αυτά τα τμήματα, γιατί να μη τα πάρει και να τα πάρει κάποιος άλλος, με δεδομένο οτι έχει δικαίωμα και για δεύτερο τμήμα?
Παράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 06:13:30 pmΌπως γράφτηκε παραπάνω δικαιούμαστε μέχρι 2 μαθήματα ανά ΙΕΚ και μέχρι 2 ΙΕΚ. Πώς σας φαίνεται όμως να αποφασίζει ένα ΙΕΚ να δίνει ένα μάθημα ανά καθηγητή;Θα έλεγα δίκαιο.Όλοι να συμμετέχουν εφόσον έχουν τα προσόντα εκ του νόμου.Εφόσον υπάρχει το προαπαιτούμενο πτυχίο θεωρητικά είναι κάποιος έτοιμος να εκπαιδεύσει.
Όπως γράφτηκε παραπάνω δικαιούμαστε μέχρι 2 μαθήματα ανά ΙΕΚ και μέχρι 2 ΙΕΚ. Πώς σας φαίνεται όμως να αποφασίζει ένα ΙΕΚ να δίνει ένα μάθημα ανά καθηγητή;
Παράθεση από: Giannis1 στις Φεβρουαρίου 15, 2013, 12:36:44 amΠαράθεση από: gerontas13 στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 06:44:08 pmΠαράθεση από: gpapage στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 06:13:30 pmΌπως γράφτηκε παραπάνω δικαιούμαστε μέχρι 2 μαθήματα ανά ΙΕΚ και μέχρι 2 ΙΕΚ. Πώς σας φαίνεται όμως να αποφασίζει ένα ΙΕΚ να δίνει ένα μάθημα ανά καθηγητή;Θα έλεγα δίκαιο.Όλοι να συμμετέχουν εφόσον έχουν τα προσόντα εκ του νόμου.Εφόσον υπάρχει το προαπαιτούμενο πτυχίο θεωρητικά είναι κάποιος έτοιμος να εκπαιδεύσει.Δε βλέπω πώς είναι δίκαιο. Αν συμβεί αυτό πάει περίπατο η αξιοκρατία. Αφού κάποιος συγκέντρωσε τα μόρια για 2 τμήματα, και βγήκε πρώτος στις αιτήσεις του γι' αυτά τα τμήματα, γιατί να μη τα πάρει και να τα πάρει κάποιος άλλος, με δεδομένο οτι έχει δικαίωμα και για δεύτερο τμήμα?Γιατι άλλο η αξιοκρατία και άλλο η δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με την αξιολόγηση επιλέκτηκα σε 4 ΙΕΚ απο ένα μάθημα. Τηλεφώνησα στον ΙΝΕΔΙ
Δεν χρειαζόταν να μπει περιορισμός τέτοιος.Αναφέρεται ότι μπορεί κάποιος να πάρει εως 2 μαθηματα.Όχι οτι θα πάρει όσα μαθήματα στα οποία πρώτευσε εως 2,ο κάθε υποψήφιος.Ξερουν πολύ καλά τι γράφουν και κυρίως πως το γράφουν.Απλα κατα την άποψη μου αν θέλουμε πραγματικά δικαιοσύνη πρέπει όλοι να συμμετέχουν.Όσον αφορά τα κριτήρια όταν έχει πάει κάποιος σε 100 συνέδρια-σεμιναρια κτλ σχετικά με το μάθημα και του τα διαγράφουν μονοκονδυλιά γιατί είναι επιμόρφωση στο μάθημα και όχι στην ειδικότητα(όπως ρητά το ζητούσε η αιτηση) είναι αξιοκρατικό?Αφού δεν υπάρχει πραγματική αξιοκρατία ας υπάρχει τουλάχιστο δικαιοσύνη.
Η προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση. Όπως προείπα ξερουν τι γραφουν στις προκυρηξεις. Ποιο σημαντικο ειναι να διορθωθει η μοριοδοτηση. Και σιγουρα να επαναφερουν τη σειρα προτίμησης των μαθημάτων ωστε σωστα όπως ειπωθηκε να μην παίρνει ο πρώτος 2 ωρες και ο τελευταιος στην αναθεση τις 8 ωρες.
Η προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση.
Καλησπέρα συνάδελφοι!!!!!!!!!!! Μ'έχουν καλέσει σε ενα ΙΕΚ για 2 ωρες την εβδομαδα για διδασκαλια αγγλικων. Το προβλημα-ερωτηση μου ειναι. Θα ειμαι ασφαλισμενη? Εχω καρτα ανεργιας και η ασφαλεια μου(ΙΚΑ) ληγει τωρα τελος Φεβρουαριου και το θεμα ειναι οτι εχω την μικρη μου πανω μου ασφαλισμενη! Ξερει καποιος συναδελφος τι γινετε? Σας ευχαριστω για οποιαδηποτε πληροφορια..... Ο μονος λογος που εκανα αιτηση στα Ιεκ ηταν λογω της σφαλειας και μονο!!!