0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α παρα πολυ ωραια!!!!! Καλα και πως δικαιολογουν τα χρηματα που θα δωσουν? Να ρωτησω κιολας ποσα ειναι με 2 ωρες την εβδομαδα? Ποσο ειναι η ωρα?
καλησπέρα κι από μένα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Τον περιορισμό της αποδοχής μαθημάτων απο μόνο 2 ΙΕΚ που τον ξέρουμε επίσημα? Υπάρχει κάπου επίσημη αναφορά σε έγγραφο/προκήρυξη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παράθεση από: gerontas13 στις Φεβρουαρίου 15, 2013, 01:39:31 amΗ προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση. Όπως προείπα ξερουν τι γραφουν στις προκυρηξεις. Ποιο σημαντικο ειναι να διορθωθει η μοριοδοτηση. Και σιγουρα να επαναφερουν τη σειρα προτίμησης των μαθημάτων ωστε σωστα όπως ειπωθηκε να μην παίρνει ο πρώτος 2 ωρες και ο τελευταιος στην αναθεση τις 8 ωρες.ΠαράθεσηΗ προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση. Kατά την άποψή σου. Όσο για το τί γνώση και τί επιμόρφωση δίνουν σε σεμινάρια 40 ωρών, που όποιος θέλει πηγαίνει πληρώνει και παίρνει κι ένα χαρτί, θα μου επιτρέψεις να έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου.
Η προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση. Όπως προείπα ξερουν τι γραφουν στις προκυρηξεις. Ποιο σημαντικο ειναι να διορθωθει η μοριοδοτηση. Και σιγουρα να επαναφερουν τη σειρα προτίμησης των μαθημάτων ωστε σωστα όπως ειπωθηκε να μην παίρνει ο πρώτος 2 ωρες και ο τελευταιος στην αναθεση τις 8 ωρες.
Η προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση.
Παράθεση από: geo_06 στις Φεβρουαρίου 15, 2013, 02:29:22 pmκαλησπέρα κι από μένα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Τον περιορισμό της αποδοχής μαθημάτων απο μόνο 2 ΙΕΚ που τον ξέρουμε επίσημα? Υπάρχει κάπου επίσημη αναφορά σε έγγραφο/προκήρυξη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στο τέλος κάθε ηλεκτρονικής αίτησης αναγραφόταν.
Παράθεση από: Giannis1 στις Φεβρουαρίου 15, 2013, 11:41:52 amΠαράθεση από: gerontas13 στις Φεβρουαρίου 15, 2013, 01:39:31 amΗ προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση. Όπως προείπα ξερουν τι γραφουν στις προκυρηξεις. Ποιο σημαντικο ειναι να διορθωθει η μοριοδοτηση. Και σιγουρα να επαναφερουν τη σειρα προτίμησης των μαθημάτων ωστε σωστα όπως ειπωθηκε να μην παίρνει ο πρώτος 2 ωρες και ο τελευταιος στην αναθεση τις 8 ωρες.ΠαράθεσηΗ προυπηρεσία σημαίνει εμπειρία η οποία σιγουρα δεν ειναι αξιοτερη επ' ουδενι από την γνωση και την επιμόρφωση. Kατά την άποψή σου. Όσο για το τί γνώση και τί επιμόρφωση δίνουν σε σεμινάρια 40 ωρών, που όποιος θέλει πηγαίνει πληρώνει και παίρνει κι ένα χαρτί, θα μου επιτρέψεις να έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου.Σκιάχτηκα με τις διορθώσεις στην ορθογραφία...Ή θα έχουν πρόσβαση όλοι ή θα πολεμαν όλοι για μια ελιτ που θα βγαίνει πάντα πρώτη στη μοριοδότηση(αλήθεια δεν είναι αυτοί που συμμετείχαν ως εκπαιδευτές τα χρόνια της ύποπτης μοριοδότησης,αλλιώς πως έχουν τόσα μόρια σε διδακτική εμπειρία?)Γι αυτό η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είναι ότι πιο σημαντικό για μενα.
αλήθεια δεν είναι αυτοί που συμμετείχαν ως εκπαιδευτές τα χρόνια της ύποπτης μοριοδότησης,αλλιώς πως έχουν τόσα μόρια σε διδακτική εμπειρία?
Ή θα έχουν πρόσβαση όλοι ή θα πολεμαν όλοι για μια ελιτ που θα βγαίνει πάντα πρώτη στη μοριοδότηση
Και μιλάμε για επιμόρφωση άνω των 72 ωρων/συνέδριο διεθνως αναγνωρισμένα με άδεια της Ευρωπαικης Ένωσης που κοστίζουν πάνω από 300