0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελευθερη πρόσβαση σημαίνει ακριβώς να επιλέγεις το που θα συμμετέχεις.Αν κάποιος έχει επιμόρφωση καλύτερη απο εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ και δεν το έκανα ποτέ θέμα.
Εμένα πάντως μου ανάθεσαν ένα μάθημα εκ των δύο που ήμουν πρώτη στον πίνακα με την αιτιολογία ότι ειναι στην ευχέρεια του διευθυντή να δώσει μέχρι 2.Το θεμα είναι οτι αρνήθηκα την ανάθεση του συγκκεριμένου μαθήματος λόγω ωραρίου και ήθελα το άλλο...bad luck........
Απλά lida τότε το κάθε ΙΕΚ όριζε αυθαίρετα τα μόρια που μετράνε. Για να γίνει το σύστημα δίκαιο και αδιάβλητο για μένα η λύση είναι η εξής:1. Ξεκάθαρη μοριοδότηση (όχι όπως εφαρμόστηκε τώρα, που βλέπεις διαφορές 25 μορίων στα ίδια άτομα από ΙΕΚ σε ΙΕΚ)2. Κεντρικός έλεγχος από το ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: Lasid στις Φεβρουαρίου 15, 2013, 06:32:08 pmΣας παρακαλώ συνάδελφοι μη στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου. Αν έχετε να πείτε κάτι προσωπικό μπορείτε να το κάνετε με πμ. Αυτή η συζήτηση δεν προσφέρει κάτι στα μέλη και στους αναγνώστες του φόρουμ. Σκεφτείτε πριν γράψετε κάτι αν θα είναι χρήσιμο για τους άλλους. Τα γραπτά μένουν, για αυτό ας προσέχουμε τι γράφουμε και πώς το γράφουμε.Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή που θα δείξετε!Να συμπληρώσω στα γραφόμενα από τον διαχειριστή ( με την άδειά του ) ότι είναι σημάδι εξυπνακισμού να προβάλλουμε τα ορθογραφικά λάθη συμμετεχόντων στο forum προκειμένου να "βγούμε από πάνω". Και ( να το τραβήξω λίγο ) είναι και σημάδι αντιπαιδαγωγικής συμπεριφοράς που δεν συνάδει με τον πρέποντα χαρακτήρα ενός εκπαιδευτικού.
Σας παρακαλώ συνάδελφοι μη στρέφεστε ο ένας εναντίον του άλλου. Αν έχετε να πείτε κάτι προσωπικό μπορείτε να το κάνετε με πμ. Αυτή η συζήτηση δεν προσφέρει κάτι στα μέλη και στους αναγνώστες του φόρουμ. Σκεφτείτε πριν γράψετε κάτι αν θα είναι χρήσιμο για τους άλλους. Τα γραπτά μένουν, για αυτό ας προσέχουμε τι γράφουμε και πώς το γράφουμε.Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή που θα δείξετε!
Εσύ μπορεί να μυγιάστηκες....Εγώ ειρωνεύομαι...
Και σε ποιά νομοθεσία στηρίζεται αυτό και μπορεί μια προκήρυξη να αλλάζει τον ισχύοντα νόμο του ορίου ωρών ! Άρα είναι παράνομος και αυθαίρετος αυτός ο περιορισμός! Γιατί δεν αντιδρούμε και τα δεχόμαστε όλα σαν τα προβατάκια έτοιμα για την σφαγή!!Μας βάζουν χαράτσια μας κόβουν μεροκάματα μας βάζουν όρια σε όλα μέχρι και που και σε πόσες σχολές θα διδάξουμε, άνθρωποι άσχετοι και επικίνδυνοι που με την συγουριά της θέσης και του μισθού τους, κόβουν απο τους νέους και τους πτυχιούχους αυτούς που ίδρωσαν για να είναι άνεργοι, γιατί δεν είχαν βύσμα την εποχή των παχιών αγελάδων, και κυνηγάνε 10 ώρες σε ΙΕΚ για να πληρώσουν το νοίκιο, τα χαράτσια, και να ζήσουν την οικογενειά τους !!!!
Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι παλεύω καθε χρόνο για 10 ώρες δεν έχω μόνιμη απασχόληση πληρώνω μόνος μου την ασφάλεια ΤΣΜΕΔΕ και αυτό τον χρόνο περιμένω και παιδί!!! ελπίζω να σε κάλυψε η απάντηση μου...