0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει πουθενά ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ όπως υπήρχε πέρυσι;ή απλά όταν παρέλθει η ημερομηνία και ώρα υποβολής των αιτήσεων, τότε αυτόματα οριστηκοποιούνται και έως τότε θεωρούνται προσωρινά αποθηκευμένες;
Η τροποποίηση είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου «Καταχώριση/Τροποποίηση Αίτησης», ενώ ο υποψήφιος μπορεί να κάνει όσες τροποποιήσεις επιθυμεί και το σύστημα θα αποθηκεύσει αποκλειστικά και μόνο την τελευταία. Αν για οποιοδήποτε λόγο ο υποψήφιος θεωρεί ότι η αίτηση του δεν είναι ορθή ή επιθυμεί να τη διαγράψει, πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα υποστήριξης.Με την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και με βάση τα στοιχεία των υποψηφίων θα προκύψει μια κατάταξη με βάση συγκεκριμένους κανόνες μοριοδότησης και θα δοθεί για την τελική επιλογή των εκπαιδευτών για το έτος 2013-14 στα κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ.
Ας μας δώσουν τη δυνατότητα να δηλώσουμε μάθημα ή μαθήματα για να μπορούμε να εισαγάγουμε τις αντίστοιχες ώρες. Επίσης, ας μας δώσουν και τη λίστα των διδασκόμενων μαθημάτων ανά ΙΕΚ. Πώς αλλιώς θα βάλουμε ώρες σε αυτό το πεδίο, υπολογίζοντας μάθημα το οποίο δεν ξέρουμε αν διδάσκεται καν;
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
εγω εχω εδω και ωρα το ειπα παραπανω εχω συνδεση forhnet και δεν μπαινει ουτε απο mozila ουτε explorer
http://edu.klimaka.gr/metadevterovathmia-ekpaidevsh/iek/934-eidikothtes-fthinopwrino-examhno-dhmosia-iek.html
Και εμένα δεν μπαίνει από κανένα browser και έχω otenet και windows 8