0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω δεν εχω καταλάβει το εξής.Η αιτηση γινεται στο κέντρο και οχι στο Ιεκ της επιλογής μας.Εστω οτι θελω να κάνω μια αιτηση στο ΚΔ
Αναγωγή σε έτη που στο καλό λέει πως κάνουμε;;;
Να σας ρωτησω κατι ασχετο ( συγνωμη εκ των προτέρων) μου ειπε κάποιος σημερα οτι μπορεί στα ΙΕΚ να πανε για ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ εργο-συμπληρωση ωραριου μονιμοι, αυτο ισχύει?!!?!?
βρε παιδιά ενώ συμπλήρωνα την αίτηση στο στάδιο 4 απο 4 μου γράφει ότι δημιουργήθηκε σφάλμα κ αν επιμένει να επικοινωνήσω με την τεχνική υπηρεσία. Έτυχε κ σε άλλον??
Άνοιξη, δεν λέει. Αν έχεις προϋπηρεσία αναπληρώτρια μόνο, θα πάρεις τους μήνες και θα κάνεις αναγωγή σε έτη (12 μήνες=1 έτος). Αν έχεις και από ωρομισθίες, θα πάρεις το ωράριο (21 Δευτεροβάθμια, 24 Πρωτοβάθμια, ανα εβδομάδα) και από εκεί θα πάς σε εβδομάδες. Για κάθε 4 εβδομάδες έχεις έναν μήνα, οπότε θα δείς πόσοι μήνες βγαίνουν.
Ναι, αυτό συνέβη γιατί έμεινες στη συγκεκριμένη θέση πολλή ώρα και έληξε ο χρόνος. Δεν είναι τίποτα. Πήγαινε πάνω δεξιά "τροποποίηση" και βάλε ξανά ΑΜΚΑ κλπ. Θα σου ανοίξει ξάνα την αίτησή σου. Συνέσισε κανονικά μέχρι τέλους....
κάτι ακούγεται για όσους έφυγαν από τα επαγγελματικά λύκεια (ιατρικές, παραιατρικές ειδικότητες)