0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το νέο σύστημα φαίνεται φτιαγμένο στο πόδι και εξαιρετικά αδιαφανές. Για παράδειγμα δεν υπάρχει δημοσιευμένη μοριοδότηση, δεν υπάρχουν οδηγίες συμπλήρωσης, έχουν απομείνει στοιχεία απ' το προηγούμενο σύστημα που δεν έχουν νόημα πλέον ("διδακτική εμπειρία σχετική με το μάθημα", ποιό μάθημα αφού δεν κάνεις αίτηση για συγκεκριμένο μάθημα), κλήση για πρόσληψη με βάση μη επαληθευμένα στοιχεία (μπορεί να κληθεί κάποιος με 100 μόρια π.χ. βάσει της δήλωσης του, που θα αποδειχτούν 10 μετά τον έλεγχο), αδιαφανής διαδικασία ανάθεσης μαθημάτων (ποιος και πως θα κρίνει ποιά μαθήματα και σε ποιά Ι.Ε.Κ. της ΔΔ
εμενα Giannis1, δεν μου ανοιγει καν. αλλωστε σε αλλο site, iekteachers.sch.gr σε παραπεμπουν φετος για τις αιτησεις. εγω το αφηνω για αποψε μπας κ βγαλουν καμια διευκρινηση αυριο. τοση προχειροτητα που ουτε καν μεχρι τι ωρα θα μπορεις το Σαββατο να κανεις αιτηση δεν αναφερουν.
εγω εχω ολοκληρωσει κ τα 4 βηματα αλλα στο τελος μου λεει η αιτηση σας καταχωρηθηκε οχι η αιτηση σας ειναι επιτυχης!
που να μου ερθει μηνυμα?στο e mail?οχι !
Την Ασπαιτε τελικά την βάζουμε κάπου ναι ή όχι?
Πέρσι είχε έρθει κάποια στιγμή (τις τελευταίες μέρες των αιτήσεων και αφού οι περισσότεροι είχαν ήδη καταθέσει χαρτιά με άλλα δεδομένα) ότι τη δηλώνουμε ως επιμόρφωση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Νομίζω κάπου 100 ώρες. Φέτος μέσα σε 3 μέρες μην περιμένετε καν τέτοια οδηγία... Ο καθένας θα δηλώνει ό,τι να' ναι... Ρώτησα και παραπάνω αλλά χάθηκε το μήνυμα στα άπειρα διαδικαστικά. Έχει κανείς ιδέα πώς μετατρέπουμε την προϋπηρεσία από πρωτοβάθμια σε έτη; Διαβάζω σε ένα νόμο ότι 750 ώρες αντιστοιχούν σε ένα έτος. Αν όμως έχουμε προϋπηρεσία σε μήνες; Πόσοι μήνες εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας αντιστοιχούν σε ένα έτος;
12 μήνες.