0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι πρέπει εμείς να δηλώσουμε την προυπηρεσία της δευτεροβάθμιας σε ώρες και μετά να κάνουμε και την αναγωγή σε έτη, μήνες. Πως γίνεται η αναγωγή και της
Καθόματσε και κάνουμε μια αηδία ηλεκτρονική αίτηση που έβγαλαν κάποια άτομα που μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα. Χωρίς κανένα κόστος για υατούς που την βτρίέβγαλαν, χωρίς καμία διαπόμπευση για την ασχετοσύνη τους. Ρε τα άτομα είναι γαι άγριο ξήλωμα από τις καρέκλες τους λέμε, πάρτε το χαμπάρι, που τους κάνουμε χατίρι να σχολούμαστε κιόλας. Κανονικά το θέμα έπρεπε να βγει στα κανάλια: η κοοροιδία η αναξιοκρατία η ανικανοτητα και η ηίθιότητα βλημάτων στις ρουσφετολογικές προσλήψεις στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Έχουν γίνει τραγικά πράγμαατ σήμερα, που δεν αφορούν μόνο τα ΙΕΚ αλλά και τα ΣΔΕ !!!!!! Πρέπει να ξηλωθεί άμεσα το υπεύθυνο τμήμα του Υπουργείου, μιλάμε για μείζον θέμα
παιδιά τώρα αποκαταστάθηκε η πρόσβασή μου στο σύστημαπάω εδώ?http://iekteachers.sch.gr/πάνω δεξια που λέει εισαγωγή/τροποποιηση αίτησης ζητάει αμκα, αφμ, κωδικό πρόσβασης?? για να κάνεις είσοδο
Συνάδελφοι καλησπέρα! είμαι καινούργια εδώ... γράφω με αφορμή την ερώτηση του Φοιβου. Το επιβεβαιώνω και γω για τις ώρες στα ΙΕΚ. έχω δουλέψει 5 εξάμηνα στο παρελθόν και πάντοτε όλοι είχαμε 3 ώρες. μόνο κια φορά παραιτήθηκε συνάδελφος στη μέση της χρονιάς και πήρα το τμήμα της (άλλες 3 ώρες ,σύνολο 6)
Ναι, διάβασε πρώτα την πρόσκληση για να καταλάβεις τι θα κάνεις .