0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το θέμα τις ΑΣΠΑΙΤΕ μίλησα με το ΙΕΚ της πόλης μου..μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν..αλλά προσπαθούν απο το πρωί να πιάσουν γραμμή στα κεντρικά να ρωτήσουν..μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουν..όταν μάθωθα το αναρτήσω..
Εγώ θεωρώ πάντως ότι η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει να κάνει με εκπαίδευση ενηλίκων μιας και το 90% των θεωριών και τεχνικών που μαθαίνουν στη σχολή εφαρμόζεται και σε εκπαίδευση ενηλίκων. Είναι απλά τα πράγματα. Θα πω και το άλλο που δεν ξέρετε πολλοί: η ΑΣΠΑΙΤΕ ήδη από πέρυσι κινείται με διαδικασίες ώστε να μπει στο παιχνίδι πιστοποίησης παιδαγωγικής επάρκειας εκπαιδευτών ενηλίκων. Ουσιαστικά έχει προτείνει στους επίσημους φορείς οι κάτοχοι του πιστοποιητικού ΑΣΠΑΙΤΕ ίσως με μια μικρή επιμόρφωση επιπλεον 1 μήνα να πιστοποιούνται απευθείας !!!!!!!!!! Αν εσείς θεωρείται ότι ένας με ένα σεμινάριο 100 ωρών, χωρίς καθόλου πρακτική μικροδιδασκαλία, χωρίς καθόλου εξετάσεις σε παιδαγωγικά μαθήματα ότι είναι πιο άξιος από έναν απόφοιτο της ΑΣΠΑΙΤΕ που έκανε όλα τα παραπάνω και όχι μόνο, έχετε μεγάλο άδικο.
Εγώ πάλι άκουσα πως με ένα εξάμηνο παραπάνω θα μετρά σα μεταπτυχιακό..
Αγαπητη Ανοιξη, λιγη σοβαροτητα παραπανω δε βλαπτει...τι μεταπτυχιακο να χορηγησει η ασπαιτε;δεν ανηκει ουτε καν στην τριτοβαθμια εκπαιδευση...Ας μη λεμε ο,τι μας κατεβει κι ο,τι υποθεσεις κανουμε στο μυαλο μας.Θα επρεπε να υπαρχει ξεχωριστη επιλογη για την ασπαιτε κ απλα να προτιμαται αυτος που εχει φοιτησει.