0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα! είμαι καινούργια εδώ... γράφω με αφορμή την ερώτηση του Φοιβου. Το επιβεβαιώνω και γω για τις ώρες στα ΙΕΚ. έχω δουλέψει 5 εξάμηνα στο παρελθόν και πάντοτε όλοι είχαμε 3 ώρες. μόνο κια φορά παραιτήθηκε συνάδελφος στη μέση της χρονιάς και πήρα το τμήμα της (άλλες 3 ώρες ,σύνολο 6)
Απο το 2000 που δουλεύω σε ΙΕΚ το μέγιστο που πήρα ήταν 6 ώρες σε 2 ΙΕΚ αθροιστικά
Συνάδερφοι βοήθεια...Κατ αρχήν τηλέφωνο δε σηκώνουν εδώ και 3 ώρες. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. 1. Το ολοκληρωμένο σύστημα στη Δευτεροβάθμια μας βγάζει την προϋπηρεσία σε μήνες και ημέρες. Τι κάνουμε για την μετατρέψουμε σε έτη; Την μετατρέπουμε σε ώρες και μετά διαιρούμε με το 650 που αντιστοιχεί σε ένα έτος;
Αρχικά, καλή δύναμη σε όλους! Δύο θέματα που δεν έχουν σχολιαστεί πολύ μέσα στο μπάχαλο του πώς είναι οι αιτήσεις φέτος, και θεωρώ είναι σημαντικά, αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει...1. Στον ερασιτεχνισμό του πώς είναι η αίτηση, το τελευταίο που επιλέγούμε είναι η περιοχή, όμως, παρότι ο τίτλος είναι να διαλέξουμε περιοχή ΔΔ
Ακριβώς τα ίδια κι εδώ.δεκαδικά με "," οχι τελεία ".".Στο 2, δεν θα δούν, θα δηλώσουν γενικά περιοχή, και από εκεί θα σε κατευθύνουν. Κάπου είχε τις συνολικές ειδικότητες στα ΙΕΚ (στο τέλος σου λέει να πατήσεις για να δείς ποιά ΙΕΚ υπάγονται σε ποιά περιοχή, και έχοντας δεί ποιά ΙΕΚ είναι στην περιοχή που θέλεις, μπορείς μετά να δεις και τις ειδικότητες) Εδώ οι ειδικότητες:http://edu.klimaka.gr/metadevterovathmia-ekpaidevsh/iek/934-eidikothtes-fthinopwrino-examhno-dhmosia-iek.htmlσυγκεκριμένα μαθήματα, αν αυτό ρωτάς, δε γνωρίζω να έχουν ανακοινωθεί.
Χμ...αυτό από πέρισυ... θυμάμαι σε παλιές αιτήσεις δεν έβαζα κάτι εκεί, γιατί πήγαινε πιο πολύ προς τους εμπειροτέχνες κλπ που ήταν κατά βάση "μη εκπαιδευτικοί" στο επάγγελμα... Το θέμα είναι οτι τώρα δεν τις πηγαίνουμε τις αιτήσεις στα ΙΕΚ, οπότε δεν έχουμε κανέναν να μας διαφωτίσει πριν φύγουν για τα "επίσημα"...
το πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ τελικά, αφού τελειώσει αυτό το αναξιοκρατικό ανέκδοτο που ο καθένας θα δηλώνει ότι θέλει,οι Διευθυντές θα βάλουν τους ''δικούς'' τους και μετά άντε να βρει κανείς την αλήθεια...
Κάποιος ανέφερε ότι τη βάζουμε στην επιμόρφωση (εκπαίδευση ενηλίκων) με 100 ώρες .Αλλά δεν ξέρω αυτό πόσο μπορεί να ευσταθεί. Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρα ας μας ενημερώσει