0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη αν ξαναρωτάω! ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ??
και αλλη ερωτηση...στη γνωση ξενης γλωσσας, σε ολες τις προκηρυξεις σε εμας τους ΠΕ06 δεν μετρανε τα αγγλικα, εδω τι βαζω; βαζω τα αγγλικα ή αλλη ξενη γλωσσα που ξερω σε επιπεδο Β2 ομως;
Κανονικα στο ΠΕ 06 δεν μετραει το Β2 στα Αγγλικα. Ειναι δυνατον να μετρησει εδω?!?!?
Παράθεση από: cat στις Σήμερα στις 01:59:32 μμΣυγνώμη αν ξαναρωτάω! ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ??
Σύμφωνα με τις προηγούμενες αιτήσεις του Ιανουαρίου τη δηλώνουμε ως κάποιες ώρες επιμόρφωσης στην εκπαίδευση ενηλίκων. .. Είχε έρθει σχετική οδηγία πέρσι σε ΙΕΚ. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες.
Παιδιά καλησπέρα σε όλους κι από εμένα και καλά ξεμπερδέματα. Μια ερώτηση SOS. Έχω επαγγελματική εμπειρία 5,5 χρόνια και διδακτική ΙΕΚ περίπου 500 ώρες. Οπότε 1 έτος πλήρους απασχόλησης. Στην εργασιακή εμπειρία θα βάλω 6-9 χρόνια διότι μετράει η επαγγελματική + η διδακτική ή το 3-6? Επίσης κανένα mail δεν ήρθε... Ευχαριστώ!
Τελικά με το θέμα της ΑΣΠΑΙΤΕ δεν είχα καμία τύχη να μάθω κάτι..ακόμα και από το ΙΕΚ της πόλης μου μου είπαν ότι δεν μπόρεσαν καιαυτοί να μάθουν..και ως συμβουλή μου είπαν δηλώστε ότι παραπανω έχετε και το πολύ πολύ να μην μετρήσει...
ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ 3-6. Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΕΚ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ