0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυριο τελικα θα μαθουμε αν επιλεγηκαμε και σε ποιο τμημα?(ως καταρτιζομενος μιλαω)..ξερεις κανενας να μας πει?
Πρώτον, το πιο εύκολο είναι να βγει ένας νόμος.
Στη με αρ. πρωτ. 11871/16-10-2013 Πρόσκληση γράφει: "Τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι εκπαιδευτές περιγράφονται στο αναρτημένο προσοντολόγιο που επισυνάπτεται στο ειδικό πληροφοριακό σύστημα υποβολής". Ποιο είναι αυτό το αναρτημένο προσοντολόγιο;; Κατά την υποβολή της αίτησης, στο πεδίο: "Κλάδος". Υπάρχει η υποσημείωση: "Αναζητήστε αντιστοιχίσεις ειδικότητας και κλάδου με τίτλους και πτυχία της τυπικής εκπαίδευσης". Αν ανοίξεις το συνημμένο αρχείο γράφει, στην τελευταία στήλη του πίνακα, "ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ". Για κάποιες μη καθηγητικές σχολές (με νόμο και αυτές ονομαζόμενες έτσι, χωρίς να είναι απαραίτητη η παιδαγωγική κατάρτιση, άσχετα με τα προγράμματα σπουδών τους, με πιάνεις τι εννοώ..), απαιτείται ΑΣΠΑΙΤΕ. Στο δια ταύτα, μη σου φανεί περίεργο, αν π.χ. είναι Πληροφορικός, κατά τον έλεγχο των δικαιολογτικών, να σου ζητήσουν το χαρτί της ΑΣΠΑΙΤΕ. Η΄ μπορεί να δεχτείς ένσταση....
Παιδια για τα σεκ εχει βγει τπτ σε σχεση με τα μαθηματα των ειδικοτητων??Παντως στα ιεκ τα αγγλικα οντως τα εξαφανισαν απο μερικες ειδικοτητες.
Παιδιά,ποιο μειλ;εμένα τίποτα δεν μου έστειλαν αλλα στο τέλος της αίτησης μου έβγαλε πως καταχωρήθηκε.Λέτε να υπαρχειπροβλημα;