0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πείτε μου λίγο αν σας εμφανίζει ολες τις περιοχες;γιατι σε εμενα εμφανιζει μονο τις μισες;μηπως εχουν δημοσιευτει μονο οι μισες;;Επίσης πως γίνεται η Α Θεσσαλονικη να εχει μονο 10-12 αγγλικων??πολυ λιγοι δεν ειναι;;
Όταν λένε διδακτική εμπειρία 1 ετούς μετράει 1 μόριο !!! δηλαδή αν ένας έχει μικρότερη εμπειρία από 1 έτος δεν παίρνει τίποτα κανένα μόρια από τα ζώα;
Εγώ δεν κατάλαβα και το άλλο που δυστυχώς τα ζώα δεν διευκρίνισαν (συγνώμη αλλά και λίγο τους είναι ο χαρακτηρισμός και δυστυχώς δεν μπορώ να του αποκαλώ αλλιώς). Όταν λένε διδακτική εμπειρία 1 ετούς μετράει 1 μόριο !!! δηλαδή αν ένας έχει μικρότερη εμπειρία από 1 έτος δεν παίρνει τίποτα κανένα μόρια από τα ζώα;Το ίδιο ισχύει και για την εργασιακή εμπειρία; Aν έχεις μικρότερη από 1 έτος δεν παίρνεις τίποτα;Φανταστείτε μόνο αυτό σας λέω το τι μαγείρεμα θα πέσει μόνο από τα μόρια αυτά των 2 εμπεριών. Διότι στο σύστημα ένας που έχει εμπειρία από 0-3 έτη, δδήλωνε εμπειρία 0-3 έτη και δεν ξέρουμε τι μόρια του έδινε !!!!!!! Του έδινε 0, του έδινε 1, του έδινε 3;Φανταστείτε πως θα αλλάξουν τα αποτελέσματα στο 50% και πάνω των υποψηφίων μόλις προσκομίσει τα χαρτιά και πάρει και καλά τα κανονικά μόρια.Μμμμ στην Ουγκάντα πιο αξιοκρατικά είναι τελικά.. Μιλάμε αυτό είναι να πάει στα ευρωπαικά κανάλια. Πραγματικά για να δουν πως διαχειρίζονται το ΕΣΠΑ κάτι ζώα εδώΠαρακαλώ αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι μόρια παίρνει από εμπειρίες μικρότερες του ενός ετους; Πάνε αναλογικά ή δεν παίρνει τίποτα;