0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, να τα πάρουμε απ' την αρχή, φέτος βγήκανε προκηρύξεις με διορία για 3 μέρες αντί για 5 που είναι κανονικά, υπήρχε μόνο μια μέρα εργάσιμη για να δοθούν διευκρινίσεις, που δεν δόθηκαν, γιατί ούτε οι υπάλληλοι εκεί γνώριζαν τί να πούν, ο καθένας έκανε την αίτηση όπως τον φώτισε ο Θεός, χωρίς να γνωρίζει μαθήματα, πρόγραμμα, ούτε καν σε ποιό ΙΕΚ θα εργαστεί αν τελικά τον πάρουν, κανείς δεν γνωρίζει ούτε καν τη μοριοδότηση, ούτε καν εναντίον ποιών να κάνει ένσταση, αν τελικά αποφασίσει να κάνει, ούτε τα μόρια του από πάνω του, τώρα μας λένε άλλοι οτι θ' αρχίσουν να καλούν από βδομάδα, άλλοι οτι ήδη έχουν αρχίσει να καλούν καθηγητές, χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, και μέσα σ' όλο αυτό, υπάρχουν κάποιοι που κάπου βρίσκουν αξιοκρατία.Ε, χίλια χρόνια Τρόικα, τί να πούμε γι' αυτόν το λαό.
Προς εκπαιδευτές ΠΕ06 για Α' Θεσσαλονίκης: Ψαχτείτε λίγο μεταξύ σας...γιατί σε θέση πάρα πολύ ψηλή, βρίσκεται άτομο που έχει παυθεί σε υποχρεωτική αργία από θέση του Δημοσίου. Αυτά...
χμμμμ αυτο το παρατηρησα και εγω και μου εκανε εντυπωση.... δεν ηξερα καν οτι ειχε το δικαιωμα να κανει αιτηση...
Τα ' χω παρει πολυ ασχημα με το ολο θεμα κ μερικοι ειναι πολυ προκλητικοι!!Δηλαδη ας μου απαντησει καποιος δημοσιος υπαλληλος τι κερδος θα εχει αν διδαξει στα ΙΕΚ...δεν ειναι λιγο ανηθικο κ αδικο να δινονται ωρες σε καποιους που εχουν ηδη μια πηγη εσοδων;;ετσι θα καταπολεμηθει η ανεργια;εμεις οι υπολοιποι τι θα κανουμε;;δεν ειναι σωστοτερο να απορροφηθουν πρωτα οσοι εχουν πραγματικη αναγκη να ργαστουν;αν ειναι δυνατον να γινονται ολα αυτα τη στιγμη που βογκαει η ελλαδα απο επιστημονες!!!
Μα αυτά συμβαίνουν λόγω Τρόικας από τους εκπρόσωπους της Τρόικας στην Ελλάδα. Χρόνια τώρα αυτό δε γινόταν; Οι τράπεζες και οι πολυθνικές του εξωτερικού σε συνεργασία με τα εγχώρια λαμόγια έκαναν τρελές δουλειές. Τώρα αυτό συνεχίζεται φυσικά. Παιδεία, υγεία κοινωνικές παροχές θα φτάσουν στο μηδέν. Όποιος προλάβει.