0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατσε ρε συ Τοσοδουλα δηλαδη εμεις θα πρεπει να μενω στασιμες κ ανεργες για τα σκυλια κ τα γατια των αλλων;σορρυ που ειμαι σκληρη αλλα καποιοι θα πρεπει να αναθεωρησουν το συστημα αξιων τους (αν τους εχει απομεινει ελαχιστο βεβαια) κ να δωσουν κ λιγο τοπο στα νιατα...Γνωριζω πολλα ατομα που ειναι ΑΝΕΡΓΑ λογω συγκυριων κ εχουν ορεξη για δουλεια κ εχουν οχι ενα αλλα 2 πτυχια ή μεταπτυχιακα.Μπορω να σεβαστω εναν τριτεκνο ή καποιον που απασχολειται μερικως ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ καποιος που εχει μισθο 1000 ευρω να ερθει κ να "κλεψει" τα 11 ευρω που χρειαζεται καποιος αλλος...Κ ναι προσωπικα αν ημουν δημοσιος υπαλληλος δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια να το κανω αυτο, ουτε καν σαν σκεψη δε θα υπηρχε στο μυαλο μου!
Μάλλον το είχε το δικαίωμα να κάνει αίτηση, αλλά λογικά για να αναλάβει ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να υπογράψει Υπεύθυνη Δήλωση ότι ΔΕΝ διώκεται ή δεν έχει παυθεί από το Δημόσιο... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ...
Κατσε ρε συ Τοσοδουλα δηλαδη εμεις θα πρεπει να μεινουμε στασιμες κ ανεργες για τα σκυλια κ τα γατια των αλλων;σορρυ που ειμαι σκληρη αλλα καποιοι θα πρεπει να αναθεωρησουν το συστημα αξιων τους (αν τους εχει απομεινει ελαχιστο βεβαια) κ να δωσουν κ λιγο τοπο στα νιατα...Γνωριζω πολλα ατομα που ειναι ΑΝΕΡΓΑ λογω συγκυριων κ εχουν ορεξη για δουλεια κ εχουν οχι ενα αλλα 2 πτυχια ή μεταπτυχιακα.Μπορω να σεβαστω εναν τριτεκνο ή καποιον που απασχολειται μερικως ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ καποιος που εχει μισθο 1000 ευρω να ερθει κ να "κλεψει" τα 11 ευρω που χρειαζεται καποιος αλλος...Κ ναι προσωπικα αν ημουν δημοσιος υπαλληλος δε θα εμπαινα καν στη διαδικασια να το κανω αυτο, ουτε καν σαν σκεψη δε θα υπηρχε στο μυαλο μου!
ωραία η γνώμη σου foibos81 (ξέρεις από οικονομικά..), αλλά δεν χαμπαριάζουν κάποιοι...μην ξεχνάς ότι αν έχεις προσόντα μπορεί να στέκεσαι εμπόδιο και για τα παιδιά κάποιων συνδικαλιστών, άλλων που τα έχουν καλά με τα κόμματα, και άλλων που κάνουν συναντήσεις π.χ. με τον κ. Γκιουλέκα (νομίζω τον πρήξανε τελευταία), κτλ κτλ....