0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tο IEK Άρτας κάλεσε το μεσημέρι και στην ειδικότητα μου μοίρασε τις ώρες και στους 5 που είχαν κάνει αίτηση
Σπουδαστες για τα ιεκ βγηκανε για τα ΣΕΚ υπαρχουν?
Έχουν βγάλει πρόγραμμα σπουδών για τις ειδικότητες:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΙΕΚκαι σε pdf:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΝΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΙΕΚ
τελικα ξερει κανεις αν μπορουμε να δουλεψουμε δε ΔΙΕΚ και ΚΔ
Το φετινό "ικανοποιητικό"σύστημα για κάποιους με έχει βγάλει πολύ κάτω,γιατί έκανα τον κοπο πριν καταθέσω την αίτηση μου να υπολογίσω ΣΩΣΤΑ τα μόρια μου.
αυτο που λες ειναι ενα θεμα...προφανως εκαναν ηλεκτρονικη αιτηση για να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος ολος με χαρτουρες κλπκαι προφανως υποθετω οτι απο αυτες τις λιστες καταταξης που βγηκαν συμφωνα με οτι δηλωσε ο καθενας θα γινει ελεγχος απο πανω προς τα κατω...και αν κατι δειχνει λαθος προφανως θα πρεπει να υπαρξουν κυρωσεις...να πανε στον επομενο..το λογικο αυτο λεει!αν θα γινει δεν ξερω....παντως αν δεν γινει ειναι παρωδια καταταξη με οτι δηλωνει ο καθενας...αυτο ειναι σιγουρο...και δεν νομιζω πχ τα 60 μορια του τριτου αν ειναι 50 να τον αλλαξουν θεση απλως...η ηλεκτρονικη αιτηση επεχει θεση υπευθυνης δηλωσης...τι θα κανουν;ψαξτε το οσοι κανατε χαρτια!