0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, σύμφωνα με την επικοινωνία μου σήμερα με το ΙΕΚ Περιστερίου το οποίο είναι ακέφαλο από άποψης διευθυντή και μόνο ένα άτομο στη γραμματεία - και αυτό "δανεικό" από το ΙΕΚ Αιγάλεω- δηλώνουν πλήρη άγνοια για τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτών και μου έδωσαν 2-3 τηλέφωνα στο ΙΝΕΔΙ
thanks για τις απαντήσεις..νομίζω και εγώ πως δεν μπαίνουν πια ένσημα, δυστυχώς, αυτό ισχύει δηλαδή για δομές του ΙΝΕΔΙ
Σύμφωνα με το νέο νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα υποχρεωτικά όλοι οι εκπαιδευτές των ΙΕΚ έχουν ΙΚΑ
Αλλά γιατί να μην έχω την ψεύτικη ελπίδα ότι φέτος θα κατανοηθεί η ανοησία (η παρανομία δεν πρόκειται να κατανοηθεί ποτέ), και θα αλλάξει το πράγμα; (....στα ένσημα...)
Αν κάποιος έχει νομικές γνώσεις ας μας αποκωδικοποιήσει αυτά περί συγκύριου επαγγέλματος...
Πότε το επάγγελμα είναι κύριο, είναι ζήτημα πραγματικό που εξετάζεται στη συγκεκριμένη περίπτωση. H νομολογία έχει κρίνει, ότι η εργασία ενός προσώπου θεωρείται ότι αποτελεί το κύριο επάγγελμά του, όταν από αυτήν κυρίως προσδιορίζεται τα προς το ζην, προσδιορίζεται η επαγγελματική και κοινωνική του θέση και αφιερώνει σ' αυτή το περισσότερο χρόνο. Σημειώνεται, ότι όταν η διάκριση του κύριου ή μη επαγγέλματος είναι δυσχερής τότε αυτό θεωρείται ότι υπάγεται στην ασφάλιση του IKA (άρθρο 2 παρ. 1 του α.ν.1846/1951). Bλ.ΣτE 1722/78, 1892/68, 1102/67.
Μάλλον εννοεί βασικό και δευτερεύων επάγγελμα...
Γιατί "μάλλον"; Δεν είναι προφανές;