0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γενικά προσπαθούν να παίρνουν κατά φθίνουσα σειρά:1. Μέλος ΔΕΠ2. Διδακτορικό3. Μεταπτυχιακό4. Πτυχίο Α.Ε.Ι5. Πτυχίο Τ.Ε.Ι6. Πτυχίο Ι.Ε.Κ7. Απολυτήριο Λυκείου8. Πτυχίο ΕΠΑΣ(και ανάλογη είναι η ωριαία αντιμισθία)
Που το ειδες αυτο?...Εγω ειδα οτι ο ελευθερος επαγγελματιας με τρια παιδια παιρνει 17 μορια, ενω ο ωρομισθιος λιγων ωρων με δυο παιδια και διδακτορικο 7!Σε αλλο κρατος ζω?
Η περίπτωση που λες... δεν παίρνει 7 μόρια!!! Παίρνει 6 από το Μεταπτυχιακό και 8 από το Διδακτορικό!!! Σύνολο 14 μόρια.
1. Κοιτάς λάθος μοριοδότηση!!! Έχει αλλάξει. 2. Μιλάμε για Επαγγελματική Κατάρτιση, οπότε καλά κάνουν και δίνουν 10 μόρια στον ελεύθερο επαγγελματία!
Συνάδελφοι, να κάνω μία ερώτηση -ίσως χαζή. Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί παλαιότερα: Ισχύει ΙΚΑ ή ΤΕ
2. Μιλάμε για Επαγγελματική Κατάρτιση, οπότε καλά κάνουν και δίνουν 10 μόρια στον ελεύθερο επαγγελματία!
Εφοσον καλα κανουν μαθε οτι ημουν και ελευθερος επαγγελματιας 14 χρονια... Τωρα δεν ειμαι ομως... Αν ομως εσυ ανοιξες επιχειρηση πριν 1 μηνα σου "προσφερουν" 10 μορια! Εμενα που ειναι η μοριοδοτηση μου?Θα τρελαθουμε στη Ψαροκωσταινα ολοι μαζι στο τελος μου φαινεται!...
Και το βρίσκεις δίκαιο να παίρνει κάποιος μόρια ανάλογα με την ιδιότητα του και μάλιστα περισσότερα από το διαδακτορικό. Ε θα μας τρελάνετε. Δηλαδή αν άνοιξα κομμωτήριο μία μέρα πριν την προκήρυξη. Πρέπει να πάρω περισσότερα μόρια από ένα διδακτορικό για να διδάξω π.χ. οικονομικά (άσχετο από κομμωτική).Αν είναι του χρόνου να ξέρουν όλοι να πηγαίνουν στην εφορία να κάνουν έναρξη επαγγέλματος για μία μέρα και μετά να τα κλείνουν την επομενη. Ο καθένας εδω πέρα μιλάει για τον εαυτό του κατάλαβα. Σε λίγο θα βγει και κανένας δημόσιος υπάλληλος να πει ότι ο διορισμός στο δημόσιο δίκαια του δίνει περισσότερα μόρια από ότι 3 χρόνια προυπηρεσία σε τριτοβάθμια ή όσο ένα proficiency.Και αυτός που δήλωσε "Άλλο" και δεν πήρε μόρια τι σημαίνει. Ίσως ότι είναι κάποιος με 10 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο σαν ελευθερος επαγγελματίας 1 χρόνο ανεργίας και 1 μέρα πριν βρήκε δουλειά σε ένα φροντιστήριο 2 ώρες την εβδομάδα και δήλωσε Άλλο και πήρε "δικαιότατα" 0 μόρια.Πραγματικά όταν κάποιοι εδώ μέσα τα βλέπουν όπως τους συμφέρει με βάση τα μόρια που τους βολεύουν και δεν βλέπουν το πόσο άσχετοι άνθρωποι αποφασίζουν για το μέλλον της παιδείας με κάνει να απογοητεύομαι πλήρως. Η προκήρυξη και η μοριοδότηση ήταν υπόθεση 1 ώρας για αυτούς.