0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονικά πρέπει να ανακοινώσουν ενημέρωσης διδασκόντων που επιλέχθηκαν,όπως γινόταν στο παρελθόν.πριν αρχίσουν τα μαθήματα,μην χάνετε την ελπίδα...πολλές φορές καλούσαν και μετά την έναρξη των μαθημάτων αφού είχαν παραιτήσεις.
Πάντως μη το γελάμε, στο τέλος θα καλούν μέσω facebook. Και θα το γράφουν με πιπινοελληνικά:"geia s.Eimai i kopela ap'ti grammateia t IEK. De m les, kaneis tpt to mesimeri, gt s pirame gia 3 ores k leei o dieuthuntis na enimeroso."
Μα δεν έχουν καλέσει ακόμα. Θεσσαλονίκη τουλάχιστον δεν άκουσα κάτι.
πιπινοελληνικά λεει!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΛες να εχουμε πιπινια γραμματειες στα ΙΕΚ φετος?
ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις dpa2006 κ perastikos_kav!!!οπότε αν κατάλαβα καλά συνήθως η πρακτική γίνεται μετά τα δύο χρόνια κ σου βρήσκει το ιεκ κάπου είτε δημόσιο είτε ιδιωτικό τομέα είτε στα εργαστήρια.δε σε υποχρεώνουν να βρεις μόνος σου ,σωστά?είναι υποχρεωτική κ η πρακτική κ η πιστοποίηση για άδεια άσκησης επαγγέλματος,έτσι δεν είναι?
Ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία τμημάτων ΣΕΚ θα αναρτηθεί σύντομα.
Τι μπορούμε να περιμένουμε ως ανακοίνωση για τα ΣΕΚ,πως και που λειτουργούσαν παλαιότερα;
το μονό συμπερασμα που βγάζω, γιατί δίνουν τα ίδια μόρια σε άνεργους και ελευθερους επαγγελματίες ειναι ότι και για τους δύο το κράτος δεν πληρώνει τίποτα. Οι μεν ΕΑ κόβουν απόδειξη ενώ οι ανεργοι τους κόβουν αποδειξη επαγγελματικής δαπάνης, με βάση ότι ισχύε το προηγούμενο εξάμηνο.
Πάντως εγώ που κάλεσα σε ιεκ του Πειραιά μου είπαν να ξαναπάρω σε 2 μέρες γιατί δεν έχουν ενημέρωση...ή απλά κοιτούν να κάνουν τα μαγειρέματα τους και να βρούν τρόπο να σώσουν τους κολλητούς τους που ενώ κραυγαλέα έπαιρναν τις περισσότερες ώρες σε ειδικότητα ξαφνικά βρέθηκαν χαμηλά στον πίνακα.......μα καλά,αναρωτιέμαι πού να πήγαν άραγε τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ τους που τόσο καιρό επικαλούνταν οι διευθυντές???Μπορεί να απαντήσει κάποιος ΟΕΟ??Γιατί μην μου πείτε πως όσοι εργαζόμαστε σε ιεκ δεν γνωρίζουμε τους γνωστούς-άγνωστους?
Κοίτα όμως, μπορεί να αυξήθηκαν και οι αιτήσεις. Γνωστή μου δούλευε κάθε χρόνο σε ΙΕΚ μαζί με μια άλλη κοπέλα της ειδικότητας της και παίρνανε από 8-9 ώρες. Κάθε χρόνο κάνανε μόνο αυτές οι δύο αίτηση. Φέτος στο ίδιο ΙΕΚ στην ίδια ειδικότητα οι αιτήσεις ήταν εφτά και η γνωστή μου βρέθηκε πέμπτη. Όσο αυξάνει η ανεργία, αυξάνονται οι αιτήσεις και προστίθεται κόσμος με πολλά προσόντα που παλιά δεν "καταδεχότανε" να κάνει αίτηση σε ΙΕΚ. Το λέω, γιατί τα βύσματα (αυτό υπονοείς) από την προϋπηρεσία θα είχαν καλή θέση στους πίνακες. Όμως κάθε χρόνο προστίθεται κόσμος που κάνει αίτηση με πολλά προσόντα και οι οποίοι στο παρελθόν είχαν κάποια καλύτερη δουλειά ή κυνηγούσαν ανώτερες θέσεις, γι' αυτό και παίρνουν τις πρώτες θέσεις στους πίνακες κατάταξεις (πχ γνωρίζω άτομο με πάνω από 5.000 ώρες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το οποίο φέτος για πρώτη φορά έκανε αίτηση σε ΙΕΚ).