0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τοτε vasoulals επρεπε να κανεις σε αλλη περιοχη αιτηση...μιλαω εαν εισαι αθηνα βεβαια..πχ εγω αν εκανα σε α γ,δ αθηνας κλπ θα ημουν πρωτη, οποτε θα το θυμαμαι γεικως για επομενη φορα
Με κάλεσαν από δημόσιο ΙΕΚ και μου δίνουν μόνο 2 ώρες. Είμαι πρώτος στον πίνακα των ΠΕ20Μίλησα με τον διευθυντή και μου είπε ότι έχει δώσει από 2 ώρες στους πρώτους 8 του ΠΕ19 που είχαν περισσότερα μόρια και τις τελευταίες 2 ώρες σε μένα. Τον ρώτησα αν είναι σωστό ο πρώτος να παίρνει 2 και ο 8ος πάλι2. Μου απάντησε ότι στη δύσκολη εποχή που ζούμε είναι σωστό να πάρουν όλοι από 2. Σε ένα ΚΕΚ που είχα δουλέψει ο πρώτος πήρε 8 ο 2ος πήρε 6, ο 3ος 4 κλπ. Επειδή θεώρησα ότι δεν αξίζει να καταργήσω την κάρτα ανεργίας για ελάχιστες ώρες, δεν δέχτηκα την πρόσληψη. Η άποψη σας;
psyc@ra πολύ καλά έκανες. Και εγώ κάτι τέτοιο περιμένω να γίνει και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ και να χαλάσω την κάρτα.
μιας και μιλάμε για ένσημα και κατάργηση της κάρτας ανεργίας, γνωρίζετε εαν όταν κάνεις πρακτική στα παιδαγωγικά τμήματα που έχουν πρακτικές ασκήσεις, χάνεις την κάρτα ανεργίας;; μπαίνουν ένσημα στις πρακτικές; Μιλάω για δεύτερο πτυχίο που μπορείς να έχεις κάρτα ανεργίας