0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα μου ντε κ γω το ίδιο αναρωτιέμαι, από τους γνωστούς μου κανένας ακόμα!!!!
Από κάποιο ΙΕΚ της περιφέρειας Πειραιά -απ'οτι πληροφορήθηκα από την ίδια την γραμματεία -έχουν καλέσει κάποιους...εσείς για ποιά συγκεκριμένα ΙΕΚ ενδιαφέρεστε?
πειραια-νικαια-κορυδαλλο
Έχουν αναλωθεί 262 σελίδες για την μπούρδα να είσαι εκπαιδευτής στα ΙΕΚ. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά όσοι δεχτείτε να πάτε για 2 ώρες μόνο και μόνο για να λέτε ότι δουλεύετε ε λυπάμαι τότε έχετε σοβαρό πρόβλημα αντίληψης .....Πραγματικά αν μπορείτε πάτε σερβιτόροι πιο πολλά θα βγάζετε. Είπαμε αυτη η περηφάνεια του Έλληνα να διδάσκει λες και τα ξέρει όλα για να λέει ότι είναι καθηγητής και ας μην μπορεί να συντηρηθεί, λυπάμαι που το λέω κορόιδο μεγάλο είναι και δεν του φταίει κανείς, αλλά μόνο αυτός. Διότι και εγω αν ήμουν επιχειρηματίας κορόιδα θα ήθελα να τους πετάω μια ψωροδεκάρα να μου κάνουν την δουλειά όπως πρέπει και κατά τα άλλα να λέμε ότι δουλεύουν.Τον εαυτό σας γελάτε αν νομίζετε ότι αυτό είναι δουλειά. Να σας πλήρωναν στο μήνα πάνω τις 2 ώρες, να πάει στο διάολο, αλλά έλεος, δηλαδή λίγο αξιοπρέπεια δεν έχετε; Με τόσα λίγα χρήματα ούτε να ζήσετε δεν μπορείτε αν δεν υπάρχει από πίσω κάτι άλλο. Πηγαίνετε σε δουλειές του ιδιωτικού χαμαλοδουλειές και πιο πολλά θα σας δίνουν. Πιστεύω πραγματικά μετά από τόσες σελίδες ότι τα κορόιδα είναι πάρα πολλά σε αυτό το τόπο. Άκου εκεί θα πάω να ξοδεύω το χρόνο μου για 2 ώρες την εβδομάδα.. Αλλά η ουσία είναι μία που υπάρχει στην νοοτροπία: ο Έλληνας προτιμάει να κάνει κάτι το εύκολο (όπως είναι να πάω 2-3 ώρες σε ένα ΙΕΚ της κακιάς ώρας, με άθλιες συνθήκες πληρωμών), να μην κουράζεται, να λέει στους διπλανούς ότι και καλά δουλεύω καθηγητής ή δουλεύω στο δημόσιο από το να πάει να βρει μια πραγματική δουλειά, με πολλές περισσότερες δυσκολίες. Αυτή είναι η αλήθεια και πονάει σε πολλούςΤζάμια να καθαρίζετε όπως οι πακιστανοί περισσότερα βγάζετε !!!!!!!
Ακούσατε, ακούσατε.Η ενημέρωση των εκπαιδευτών για τα ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης δεν έχει γίνει ακόμα. Αναμένεται σύντομα να γίνει, και τα μαθήματα αρχίζουν στις 4 Νοεμβρίου. Εσπολλά έτ'.Ο πολυχρονεμένος μας πασάς και ο υφηπασάς.
Αντε να δουμε τι θα παρουμε και ΑΝ θα παρουμε τπτ...ζητιανάκια καταντησαμε.
...........................με έβαλαν στην αναμονή γιατί δεν ξέρουν κ μετά από 10 λεπτά μου το έκλεισαν κ το κατέβασαν........ Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σου λέει "θα καλέσει ο ενδιαφερόμενος, που να πληρώνουμε κλήσεις σε κινητά τώρα!" :-P
Παιδιά το νου σας όσοι ενδιαφέροντε για το ΙΕΚ Πειραιά, μόλις μίλησα μαζί τους κ μου τα μασάγανε πολύυυυυυυυυ Δεν έχουν καλέσει ακόμα, θα καλέσουν όσους πάρουν ώρες, δεν ξέρουν πως θα γίνει η διαδικασία φέτος κ πολλά άλλα. Όταν τους ρώτησα αν θα καλέσουν από τους πίνακες που έχουν βγει για να τσεκάρουν αν αυτό που έχει δηλώσει ο καθένας στέκει με έβαλαν στην αναμονή γιατί δεν ξέρουν κ μετά από 10 λεπτά μου το έκλεισαν κ το κατέβασαν........ Τα συμπεράσματα δικά σας.