0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις πήρα τηλ. στο ΙΕΚ Επανομης.Μου απάντησαν πως κάλεσαν τους 2 πρώτους .Εγω γιατί πρέπει να το πιστέψω;δεν μπορεί να έχει καλέσει τους 2 τελευταίους;Όταν ρώτησα αν τα υπόλοιπα ΙΕΚ ανατολ.Θεσσαλονίκης τους ξανακαλεσουν και πάρουν και άλλες ώρες δεν ήξερε και βιαζοταν να το κλείσει γιατί είχε δουλειά.Είναι κάπως αδιαφανοβυσματικα τα πράγματα ή είμαι καχυποπτη;τι να κανω;
παιδιά έχω μπερδευτεί. Παίρνεις ή όχι ένσημα από τις ώρες σε ΙΕΚ? Ασφάλιση παίρνεις? Έστω μία ώρα την εβδομάδα σε ΙΕΚ είναι αρκετή για να χάσεις την κάρτα ανεργίας που πιθανόν έχεις? Και αν την χάνεις με ποιο σκεπτικό την χάνεις αν δεν παίρνεις ένσημα-ασφάλιση?
Ευτυχώς μετα απο πολλά χρόνια ρεμουλας και βολεματος επανηλθε η αξιοκρατία και η πλήρης διαφάνεια.Συγχαρητήρια στο ινεδιβιμ, στο υπουργείο,σε όλους βρε παιδιά..Για πρωτη φορά μας δουλεύουν τόσο κομψά ,όλα γίνονται ´´με το γάντί´,και δεν έχεις δικαιωμα,όρεξη να διαμαρτυρυθεις.Κάτι οι χθεσινοί ψεκασμοί,κάτι οι 3 ολόκληρες ώρες που προσφέρουν απλόχερα σκέφτεσαι γιατί να μπω στον κόπο να τους φτύσω κιόλας;
Οχι δεν παίρνεις, οχι δεν παίρνεις, ναι την χάνεις.Υποτίθεται οτι αν έχεις εισόδημα άνω των 5000 ευρώ από παροχή υπηρεσιών/πώληση αγαθών (το γράφω και γελάω) πρέπει να τους κόψεις ΑΠΥ ή κάτι τέτοιο.Η διδασκαλία ως αναπληρωτής κλπ, δεν μετράει στην παροχή υπηρεσιών.Μα δεν είναι όλα τόσο υπέροχα? and I think to myself, what a wonderful world όλοι μαζί μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στο μέλλον του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια
ρε παιδιά με εχουν πάρει από το πρωί τρια τηλ με απόκρυψη κ δεν τα έχω προλάβει. να είναι κάποιο ΙΕΚ ή κάποιο ζαβό; σας πήραν εσάς με απόκρυψη από κάποιο ΙΕΚ;