0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο γνωστικό αντικείμενο επομένως είναι η ακριβής λέξη... Δεν εννοώ ότι διαπράχθηκε αδικία απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται διότι επέλεξα το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό επειδή στον ΑΣΕΠ των Εκπαιδευτικών μοιριοδοτούνταν πεσισσότερο απ'οτι αν ήταν στο γνωστικό αντικείμενο.
Εδώ:http://idekes1.blogspot.gr/2012/12/blog-post_13.html
keravnos83 μπορεις σε παρακαλω να βρεις και να ανεβασεις τις ειδικοτητες των φετινων ιεκ με τα αντιστοιχα μαθηματα; καπου το ειχα δει, το ψαχνω και δεν το βρισκω...σε ευχαριστω εκ των προτερων...
Α οπότε να κάνουμε 5-6 μεταπτυχιακά να έχουμε απόθεμα...πχ.ένα στα παιδαγωγικά για τον ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, ένα στο γνωστικό αντικείμενο για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ,ένα στην εκπαίδευση ενηλίκων για το ΙΝΕΔΙ
αν κάνεις αναφορά είτε την πας εσύ προσωπικά για να πάρεις αριθμό πρωτ. είτε την αποστέλεις συστημένα και μετα τους καλείς ως καταγγέλων για να σου δώσουν πάλι αριθ. πρωτ. Τώρα για τη δομή που θα έχει συνήθως μια ένσταση-αναφορά -καταγγελία εξαρτάται κάθε φορά σε τι πρόκειται κ.τ.λ εγώ πάντως θα σου πρότεινα όλα όσα θες να πεις να πεις με τεκμηριωμένα στοιχεία, προσεκτικά, απλά και μεστά και στο τέλος να διευκρινίζεις επακριβώς τι ζητάς, ώστε να δεσμευτούν να σου απαντήσουν εγγράφως συγκεκριμένα. Η γνώμη μου είναι πως για τα διάφορα προβλήματα λειτουργίας και επιλογών του ΙΝΕΔΙ
Ναι ναι ecal σίγουρα θα κάνω διδακτορικό δεν το συζητώ! σε ποιόν τομέα όμως? να κάνω όμως στην εκπαίδευση ενηλίκων, στα παιδαγωγικά, στο γνωστικό μου αντικειμενο? Α το βρήκα! θα κάνω σε όλα ταυτόχρονα! οπότε έχουμε και λέμε:με διδακτορικό στην εκπαίδευση ενηλίκων θα πάρω λογικά 2 ώρες στα ΔΙΕΚμε διδακτορικό στο γνωστικό μου αντικείμενο θα πάρω λογικά 3 ώρες στα ΙΕΚ ΟΑΕΔμε διδακτορικό στα παιδαγωγικά θα πάρω λογικά 3 ώρες ωρομισθίας σε κανένα σχολείο.Οπότε σύνολο με 3 διδακτορικά θα πάρω λογικά 8 ώρες δουλειάς τη βδομάδα.Μήπως καλύτερα να πάρω τα βουνά?