0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν κάνατε την αίτηση, καταθέσατε μετά πουθενα΄τα χαρτιά σας, ή απλά κάνατε την αίτηση και περιμένατε να σας καλέσουν, και όταν σας κάλεσαν τα πήγατε στο σχετικό ΙΕΚ?
το τελευταίο. Που να τα καταθέσεις αλλου;;;
Κι εγώ αυτό αναρωτιώμουν..βασικά προσπαθώ να καταλάβω μήπως έκανα εγώ κάποιο λάθος, και δε μπορώ να βρώ κάτι...αίτηση κανονικά αριθμό πρωτοκόλλου κανονικά, στο πίνακα κανονικά, αρκετά ψηλά όπως περίμενα...wtf?
δεν εχω γνωστους που να εχουν κανει αιτηση. ειδα παντως οτι εχει πολλες ωρες στατιστικη στο κερατσινι και πειραια. δεν δικαιολογειται που δεν με καλεσαν. εκτος και αν εδωσαν πολλες ωρες στους 3 πρωτους. εσυ για ποια ιεκ μιλας;
Γ' Αθήνας. Πώς συμπέρανες ότι οι ώρες στατιστικής που προέκυψαν είναι πολλές;
Παρε τηλ κ ρωτα σε τι φαση βρισκονται. Παντως Αγγλικά οι περισσότεροι το αφηνουν για τελος. Ετσι κατάλαβα. Τρατζικ.
παιδιά έχω μπερδευτεί. Παίρνεις ή όχι ένσημα από τις ώρες σε ΙΕΚ? Ασφάλιση παίρνεις? Έστω μία ώρα την εβδομάδα σε ΙΕΚ είναι αρκετή για να χάσεις την κάρτα ανεργίας που πιθανόν έχεις? Και αν την χάνεις με ποιο σκεπτικό την χάνεις αν δεν παίρνεις ένσημα-ασφάλιση?
Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύσει φέτος. Σύμφωνα με το νέο νόμο κανονικά όλοι οι εκπαιδευτές ΙΕΚ πρέπει να έχουν ένσημα και ΙΚΑ. Υπάρχουν, όμως, μερικά παραθυράκια.Όσον αφορά το θέμα του ΟΑΕΔ, κάπου πρέπει να υπάρχει θέμα με ολόκληρα κατεβατά σύμφωνα με το οποίο δε χάνεις το επίδομα ανεργίας -ή μέρος αυτού- για μερικές ώρες...
Eνσημα δεν παιρνεις, ασφαλιση δεν παιρνεις, λεφτα (μεχρι να τελειωσει το εξαμηνο-στην καλυτερη περιπτωση) δεν παιρνεις! Τι παιρνεις τελικα; Oποιος το βρει κερδιζει ένα 3ωρο σε απομακρυσμενο ΙΕΚ και φυσικα το 3ωρο μοιρασμενο σε 3 μερες.
http://img844.imageshack.us/img844/6807/anathesi.jpg
Εγώ ξέρω αλλά αν το γράψω θα με μπανάρουν.
Όσον αφορά το θέμα του ΟΑΕΔ, κάπου πρέπει να υπάρχει θέμα με ολόκληρα κατεβατά σύμφωνα με το οποίο δε χάνεις το επίδομα ανεργίας -ή μέρος αυτού- για μερικές ώρες...
πηδήξανε κόσμο (στις λίστες)....