0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, εγώ νομίζω ναί. Είναι πλήρως ενημερωμένο το ΙΝΕΔΙ
Αν έκαναν παρανομίες πρέπει να τιμωρηθούν.Πως ομως να να διεκδικήσουμε τη θέση μας;ζήτησε κάνεις τα ονόματα αυτών που προσλήφθηκαν στην θέση του;τα δίνουν οι διευθυντές;το ινεδιβιμ ενημερώθηκε για το μπάχαλο των διευθυντών;
να κάνω μια ακόμα ερώτηση (αν και νομίζω οτι έχει ξαναειπωθεί). το πόσες ώρες θα πάρουμε εξαρτάται από το διευθυντή ή από τη σειρά κατάταξης; θεωρητικά, αυτός που είναι πιο ψηλά στα μόρια, δεν παίρνει και τις περισσότερες ώρες;
Οχι, εγώ ήμουν πρώτος σε 2 από τα 3 τμήματα για τα οποία είχα κάνει αίτηση το προηγούμενο εξάμηνο (και με μεγάλες διαφορές από τους δεύτερους), και μου έδωσαν ένα τμήμα. Μια ερώτηση, απ' ότι καταλαβαίνω όλους σας κάλεσαν (είτε σας πήραν είτε οχι) από κάποια ΙΕΚ για να καταθέσετε τα χαρτιά σας. Εμένα πώς συνέβη να μην με καλέσουν από κανένα? Κινητό είχα ανοιχτό συνέχεια, e-mail έλεγξα (και το spam ακόμα), και δεν υπήρχε τίποτα.Εγώ τώρα σε ποιό ΙΕΚ να πάω να διαμαρτυρηθώ?
Πήγα σε ΙΕΚ να ρωτήσω για την προκήρυξη και ο διευθυντής μου λέει δεν είμαι πια διευθυντής εδώ περιμένω να δω που θα με στείλουν απλά έρχομαι να βοηθήσω.