0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Είμαι καθηγήτρια Αγγλικων κ είχα κάνει αίτηση στα ΙΕΚ και ως καθηγήτρια κ ως μαθήτρια σε ειδικότητα που μου άρεσε.Παρόλο που με δέχτηκαν κ στα δυο,αποφάσισα να μην δεχτώ σαν καθηγήτρια διότι οι ώρες ήταν ελαχιστες κ δεν με σύμφερε να χάσω την κάρτα ανεργίας μου,οπότε τώρα είμαι μαθήτρια.Για τα Αγγλικά που έχουμε σαν μάθημα μου ζητάνε τώρα να δώσω εξετάσεις για να πάρω απαλλαγή!!!Ετσι κάνανε λέει σ'αυτούς που είχαν proficiency κ δεν τους έιχε τυχει περίπτωση πτυχιούχου αγγλικης φιλολογίας! το θεωρώ κοροιδία να με ελέγχουν για τα Αγγλικά μου!Δηλαδή μου επιτρέπουν να διδάξω αλλα ως μαθήτρια πρέπει να το αποδείξω;;Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω;;;
Συγνώμη μάλλον δεν είμαι σαφής!!Οταν λέω οτι μου ζητούν εξετάσεις εννοώ μια ωριαία εξέταση μόνη μου τώρα μέσα στην εβδομάδα με ποσοστό 75% επιτυχίας για να πάρω απαλλαγή!!
Τα μαθήματα ξεκίνησαν από την Δευτέρα. Στο συγκεκριμένο ΙΕΚ, κάθε Παρασκευή θα επαναλαμβάνεται το πρόγραμμα μίας ημέρας. Έτσι, την πρώτη Παρασκευή θα επαναληφθεί της Δευτέρας, την μεθεπόμενη Παρασκευή της Τρίτης κ.ο.κ. για να καλυφθεί η ύλη.Αν τυχόν γνωρίζει κάποιος και του/της έχουν δώσει τη φόρμα με τα στοιχεία..στο: ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ τι βάζουμε όσοι έχουμε ασφάλεια ΙΚΑ (και είμαστε άνεργοι προς το παρόν;)Ασφάλιση με ΙΚΑ; ή Έκδοση ΑΕΔ; (όπως κάναμε πέρσι;)Ο διευθυντής είναι καινούργιος. Δε ξέρει πολλά κ..ρωτούσε εμένα!!!
Παντως παιδια μου εκανε τρομερη εντυπωση που ατομα που στις λιστες επας οαεδ εχουν ελαχιστα μορια, εμφανιζονται στα ιεκ να εχουν τρομερο αριθμο μοριων, αλλα επισης και το αντιθετο! Πολυ παραξενο.
Και στην περίπτωση που έχω ασφαλιστική κάλυψη ΙΚΑ (έστω κάποια ένσημα την εβδομάδα) πάλι ΑΕΔ δηλώνω;Είναι τσεκαρισμένο αυτό;