0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα. Να κάνω μια ερώτηση για τις προόδους. Υπάρχει κάποια φόρμα όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο βάζουμε τα θέματα;Έχω ένα τμήμα μαγείρων , αγγλικά. Αλλά δεν έχω ξαναδιδάξει σε ιεκ, ο οδηγός σπουδών δεν περιέχει ούτε καν περιγραφή της διδακτέας ύλης για τα αγγλικά, όλο το προσωπικό έχει βγει σε διαθεσιμότητα, ο διευθυντής παραιτήθηκε και ο νέος (εδώ και δύο εβδομάδες) δεν έχει καμια εικόνα από ιεκ... Προσπαθεί πολύ σκληρά ο άνθρωπος...
Εκπαιδευτής Δ.Ι.Ε.Κ., ο οποίος ξεκίνησε να διδάσκει το Νοέμβριο του 2013 και δεν έχει κάνει ακόμα δήλωση επανέναρξης εργασιών στον Ο.Α.Ε.Ε. (δούλευε παλαιότερα ως ελ. επαγγελματίας αλλά έχει κάνει διακοπή), γνωρίζετε εάν επιβαρύνεται με πρόστιμο εάν κάνει τη δήλωση τώρα;
ευχαριστω για τις απαντησεις. κυριως ανησυχώ για το αν υπάρχει κάποια φόρμα για τη μορφή του τεστ όπως σε γυμνάσια και λύκεια και υπάρξει πρόβλημα μετα με την βαθμολόγηση και την εγκυρότητα της εξέτασης
ΠΑΙΔΙΑ να ρωτησω ...ειμαι ανεργη εκτος του οτι εχω αυτες τις 3 ωρες στο ΙΕΚ. δικαιουμαι ανανεωση βιβλιαριου ΙΚΑ?