0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ασφαλώς και σε εμάς υπάρχει κανονικό απουσιολόγιο, και μου κάνει εντύπωση που κάποιος (ή κάποια) συνάδερφος είπε ότι έχουν ανεπίσημο παρουσιολόγιο, με δεδομένο ότι υπάρχει συγκεκριμένος κανονισμός, υπάρχουν σπουδαστές που χάνουν τη χρονιά τους αν κάνουν πολλές απουσίες, από φέτος μάλιστα έχει αλλάξει το σύστημα των απουσιών κλπ. Φέτος διδάσκω σε περισσότερα του ενός Δ.ΙΕΚ και σε όλα έτσι γίνεται, όπως και το βιβλίο ύλης που συμπληρώνεται κανονικά. Σε όλα τα ΙΕΚ τα θέματα τα θεώρησε ο διευθυντής και έγραψαν σε κανονικές κόλλες αναφοράς, σφραγισμένες επίσης κανονικά. Μόνο σε ένα είχαμε φωτοτυπίες κολλών αναφοράς, αλλά νομίζω ότι κι εκεί ήταν σφραγισμένες κανονικά...
Ιςως ειναι άκυρη η ερώτηση αλλα πως δουλεύεις σε περισσότερα διεκ;;; Εμένα μου είχανε πει ότι μόνο σε ενα μπορούσα να δουλέψω παρόλο που στην ειδικότητα μου δεν υπήρχε άλλος στον νομό!!! Ευχαριστω πολυ!!!!
Μπορείς να απασχολείσαι αρκεί να μην υπερβαίνεις τις 20 ώρες εβδομαδιαίως συνολικά σε όλες τις δομες Ενηλίκων
Άλλη δουλειά μπορείς να κάνεις αν πάρεις 20 ώρες?
Άλλη εργασία άσχετη με την εκπαίδευση!
εννοείται. Δεν υπάρχει πουθενα ασυμβίβαστο για πασχόληση στον ιδιωτικό τομέα
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ΔΙΕΚ που μπορεί κάποιος να απασχοληθεί αλλά όπως είπε και ο συνάδερφος μόνο στις συνολικές ώρες διδασκαλίας. Φέτος διδάσκω σε τρία ΔΙΕΚ (συνολικά 10 ώρες δηλαδή)...Ένα δεκάωρο ακόμα δε θα με χάλαγε! Άλλη δουλειά στον ιδιωτικό τομέα ή σε ιδιωτικά ΙΕΚ ασφαλώς και μπορείς να κάνεις, δεν είμαι βέβαιος τι γίνεται με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους εκπαιδευτικούς..
Και μακάρι να το είχες!!! Όταν όμως κάναμε τις αιτήσεις επρεπε να δηλώσεις μόνο ΕΝΑ νομό!!! Έτσι δεν ειναι;; Έχει ο νομός σου περισσότερα απο ενα παραρτήματα;;;