0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάλεσαν για το νέο εξάμηνο;νέες αιτήσεις για το Εαρινό δεν θα γίνουν,σωστά;
Που το ξερεις πως δεν θα γινουν; Υπαρχουν ακομα σιγουρα δυο εβδομάδες μεχρι να αρχισει το άλλο εξαμηνο και αν το κανουν όπως στο προηγουμενο που δωσανε δυο μερες αιτήσεων, όλα γινονται.
το "πφφφφφφφφ" ήταν έκρηξη δυναμίτη?
Κάλεσαν για το νέο εξάμηνο;νέες αιτήσεις για το Εαρινό δεν θα γίνουν,σωστά;υπάρχει κάπου χρονοδιάγραμμα δραστηριοτήτων αναρτημένο όπως παλιά;
1. Mέχρι πρότινος οι καταρτιζόμενοι πληρώνανε δίδακτρα στα ιεκ. Έτσι εξασφαλιζόταν και η πληρωμή των εκπαιδευτών. Από εφέτος που δεν υπάρχουν δίδακτρα, από πού προέρχονται οι μισθοί των εκπαιδευτών, και τι είναι αυτό που εξασφαλίζει την έγκαιρη πληρωμή τους? Τα τελευταία 6μηνα γινόταν εντός 6μήνου (+1 μήνα).2. Λήγει το 6μηνο εντός την ερχόμενη εβδομάδα, όμως εμένα δεν μου έδωσαν καμία υπεύθυνη δήλωση για το ότι, το μέγιστο των ωρών μου στο ιεκ είναι 20. Γνωρίζω και άλλους συναδέλφους που τους έχουν ανατεθεί >20. 3. Το μέγιστο των 20 ωρών είναι μόνο για ιεκ ή και άλλες μορφές εκπαίδευσης (σδε)?4. Υπάρχει κάποιος που του έκαναν έλεγχο στα δικαιολογητικά και του βρήκαν φουσκωμένη μοριοδότηση με αποτέλεσμα να του τη μειώσουν? Εγώ διαπίστωσα πως κανένας έλεγχος πρακτικά δεν έχει γίνει...
Δεν έχει ένσημα στο Ιεκ τελεία και πάυλα..Υπογράψατε σύμβαση έργου αφενός και αφετέρου μας βάλαν να υπογραψουμε μια Υ.Δ. που έλεγε ότι είναι συγκύρια απασχόληση..Οπότε και βάσει της απόσασης του ΙΚΑ πάλι είναι καλυμμένοι.
"Δεν έχει ένσημα στο Ιεκ τελεία και πάυλα."
Και οι έχοντες έννομο συμφέρον είναι οι εκπαιδευτές κυρίως, και το ΙΚΑ. Αλλά ο διοικητής του ΙΚΑ δεν θα πάει κόντρα στον υπουργό που τον διόρισε, και οι εκπαιδευτές (είτε σαν άτομα είτε σαν σύλλογοι) απλά τεμπελιάζουν.Περιμένουν τους δικαστές να κινηθούν αυτεπάγγελτα. Αυτό δεν θα γίνει εφ όσον αυτοί που έχουν συμφέρον τεμπελιάζουν.Οπότε κάθε συζήτηση για τη νομιμότητα της ασφάλισης είναι περιττή και άχρηστη, αφού δεν εμφανίζονται ενδιαφερόμενοι σε δικαστήριο. Απλά περιμένει κανείς να δεηθεί το ΙΝΕΔΙ