0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειπα να μην τους ξαναπαρω αυτο το εξαμηνο....τους αξιζει κατι διαφορετικο, καλυτερο ή χειροτερο απο μενα...και εφοσον μπορουσα να διαλεξω...ειπα να αλλαξω τμημα (δεν αξιζει για 3 ωρες την εβδομαδα να χαλιεσαι για κανενα)
νομιζω οτι αυτο εκαναν διοτι μου ειπε ο υποδιευθυντης οτι ειμαι πρωτη στον πινακα αρα ειμαι η πρωτη που θα παρει ωρες αγγλικων (κατι βεβαια που δεν μου το ειχαν πει στο προηγουμενο εξαμηνο) και βεβαια δεν θα ξαναπαρω το τμημα που ειχα.http://dioni.sch.gr/ οι ειδικοτητες ανα περιφερεια
Εμένα μου έγινε το ανεπίτρεπτο!Είχα επιτήρηση με άλλον ένα εκπαιδευτή..Ο εισηγητής του μαθήματος ζητάει πολύ ευγενικά να παραμείνει στην αίθουσα, διότι όπως είπε αυτολεξεί κουραζόταν να κατεβαίνει σκάλες και να κάθεται μόνος του στη βιβλιοθήκη ...Παρέμεινε λοιπόν - αν και απαγορεύεται- όλη την ώρα στην αίθουσα...Τα καμάρια του λέγαν ο ένας στον άλλο τις απαντήσεις..Μετά από 2-3 παρατηρήσεις δεν σταμάταγαν με τίποτα , οπότε και τους είπα πως θα τους πάρω τις κόλλες.Παρενέβει λοιπόν ο εν λόγω κυρίος και είπε για σιγά τι πας να κάνες τελευταίο μάθημα είναι και δεν επιτρέπονται αυτά!Εγώ τι θα μπορούσα να κάνω με τον άλλο εκπαιδευτή να κοιτάει το ταβάνι;
Παιδιά σας ειδοποίησαν βλέπω κάποιους για το άλλο εξάμηνο. Όταν ρώτησε ένας συναδελφος σε μας τι θα γίνει του είπαν κάτι θα γίνει. Όταν ρώτησα κι εγώ μου είπε η διευθύντρια ότι δεν ξέρει κι ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία γιατί βρήκε λέει ένα χαρτί που λέει ότι είναι στην κρίση του διευθυντή ποιόν θα πάρει! Εγώ πως να αντιδράσω τώρα? Ρώτησα τα μόρια τα τσεκαρατε που ήταν λάθος και μου είπε ότι έτσι κι αλλιώς στην κρίση της είναι το ποιόν θα πάρουν. Το ερώτημα είναι τι κάνω μετά από όσα άκουσα....πολύ χοντρό αυτό που μου είπε και δεν καταλαβαίνω το λόγο- θεωρώ ότι έκανα καλή δουλειά εννοώ. Θα βοηθούσε η γνώμη σας.
Πες οτι τηλεφωνησες στο ΙΝΕΔΙ
εμενα μεχρι 3 μου εχουν πει.