0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απορια. σημερα το πρωι με πηρε τηλεφωνο γνωστος μου πληροφορικαριος οτι του τηλεφνωησαν απο τα Ιεκ να κανει ενα μαθημα που λεγεται "ηλεκτρονικα συστηματα ασφαλειας" 3 ωρες. Ο ανθρωπος ειδε την αναθεση , δεν εχει σχεση με το αντικειμενο και δεν θα τις παρει. Αλλα αναρωτιεμαι////με ποια λογικη καλουν μονιμους? προφανως δεν θα παρουν ωρομσιθιους-λεω, εγω τωρα - αλλα δεν θα επρεπε να καλεσουν τουλαχιστον ατομα με ειδικευση στο αντικειμενο? αντε εχω ενα γνωστο καθηγητη, τηλεφωνω και δινω ωρες??
Υπάρχει πρόστιμο αν ξεπεράσεις τα 5000 και δεν βγάλεις μπλοκάκι;Αν ναι, πόσο;
πως θα γινει αυτο; εννοεις στη μεση της χρονιας να ξεπερασεις τα 5000ε και να αλλαξει το καθεστως πληρωμης; γιατι στην αρχη στα δικαιολογητικα σου ζητουν εκκαθαριστκο εφορια (τουλαχιστον εμας ζητησαν) για να δουν οντως αν ξεπερνας ή οχι τα 5000ε και να ορισουν το καθεστως πληρωμης μας.
Αυτο με του μονιμους σε ολες τις δομες εκπαιδευσης ενηλικων (ΙΕΚ,ΣΕΚ,ΕΠΑΣ,ΚΔ
Συμφωνώ, πρέπει να προηγούνται οι ιδιώτες. Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να τοποθετούνται στο τέλος των πινάκωνΑπό την άλλη όμως ακούς και κάτι κουφά του style "μου δίνουν 10 ώρες στα ΔΙΕΚ και 8 στα ΙΕΚ-ΟΑΕΔ. Σκέφτομαι να αρνηθώ για να μην χάσω την ανεργία μου....". Ε τι να απαντήσει κανείς εκεί; Είναι τρόπος αυτός να σκέφτονται οι νέοι άνθρωποι; Τουλάχιστον λυπηρό....
.. πολλοί ιδιώτες βγάζουν τα διπλά από τους δημοσίους!
Οπως και πάρα πολλοί ΔΥ βγάζουν 4-8 φορές περισσότερα (απο τα 500