0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα έχω βάλει: ταμείο ανεργία-μηνιαίες αποδοχές από την εργασία.
Δεν είναι απαραίτητα κακό που οι διευθυντές των ΙΕΚ προσέλαβαν τους ίδιους εκπαιδευτες και πάλι, σε πολλά ΙΕΚ έτσι έγινε. Ωστόσο είναι κακό αν κάποιοι διδάσκουν με ψευδή πιστοποιητικά, πλαστά ή ανακριβή. Κανονικά τα πιστοποιητικά θα πρέπει να αποστέλλονται το καλοκαίρι, γύρω στον Ιούνιο στο ΙΝΕΔΙ
Τα πιστοποιητικά ελέγχονται μόνο από τους διευθυντές των ΙΕΚ δηλαδή? Δεν αποστέλλονται σε κάποια άλλη υπηρεσία για να γίνει έλεγχος των δικαιολογητικών που προσκόμισαν οι εκπαιδευτές βάση αυτών που δήλωσαν?
ναι εχουν αλλαξει τα προγραμματα σπουδων στη μεση του εξαμηνου
¨οχι , ελέγχονται από τη γραμματεία του εκαστοτε ΙΕΚ , στη δική μου περίπτωση το μονο που έκαναν ήταν να ελέγξουν αν υπάχουν τα πιστοποιητικά που δήλωσα και όχι την αυθεντικότητά τους
Καλημέρα!Τελικά όλοι οι εκπαιδευτές ΙΕΚ θα είναι με ένσημα;
όχι όλοι..έχει έρθει συγκεκριμένο έγγραφο με οδηγίες που εξηγεί ποιες πορυποθέσεις πρέπει να πληρούνται για να πάρει κάποιος ένσημα του ΙΚΑ. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν 6-7 κατηγορίες και κάποια κριτήρια που καθορίζουν σε ποιαν κατηγορία εμπίπτεις. Μόνο η κατηγορία "φυσικά πρόσωπα" παίρνει ΙΚΑ. Οι υπόλοιποι θα εκδώσουν ΤΠΥ (εκτός από τους δημοσίους υπαλλήλους που ούτε ένσημα παίρνουν ούτε τιμολόγιο εκδίδουν).Αυτή τη φόορμα, με τις οδηγίες, θα σας την δώσουν να την συμπληρώσετε. Στο δικό μου ΙΕΚ έχει γίνει ήδη.