0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
gpapage ακριβώς όπως τα λες τα έχω καταλάβει κι εγώ. αρχικά σκέφτηκα αν μπορώ να επιλέξω αεδ λόγω των κρατήσεων που σου είπαν κι εσένα, αλλά η διεύθυνση με ενημέρωσε ότι οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα έχουμε ικα.
Στο ΙΕΚ που εργάζομαι μου είπαν ότι οι αναπληρωτές πλήρους ωραρίου θα περαστούν με ΑΕΔ και μου ζήτησαν να τους προσκομίσω το σχετικό χαρτί από την οικεία Δ/νση Π.Ε. (βεβαίωση πλήρους απασχόλησης-ασφάλισης από τότε έως τότε...). Με ΑΕΔ δεν μας βγαίνουν περισσότερα χρήματα; Γιατί να μην επιμείνουμε και εμείς σε αυτή την κατάταξή μας; Σχεδόν 5 χρόνια είμαι με ΑΕΔ τι άλλαξε τώρα;
Είναι σιγουρο ότι συμφερει η ΑΕΔ ; Ξερει κανεις ποσο βγαινει η ωρομισθια με ΙΚΑ ;
Κανείς δε ξέρει..Γιατί είναι τόσο έξυπνοι εκεί στο ινεδιβιμ που φρόντισαν όλες οι συμβάσεις να είναι πανομοιότυπες, είτε πληρώνεσαι με ΙΚΑ είτε χωρίς και να γράφουν και πάνω σύμβαση μίσθωσης έργου....Πώς θα πάει αυτή η σύμβαση στον ΟΑΕΔ έτσι -για να πάρουμε επίδομα όσοι πάρουμε-δεν ξέρω..
Με ΑΕΔ εχεις και την επιστροφη φορου την επομενη χρονια (το 20% της παρακράτησης) , αλλα κινδυνεύεις να φορολογηθείς ως ελευθερος επαγγελματιας αν ξεπεράσεις ένα ποσο (περυσι τα 5000 ευρω) και να δωσεις τα μισα στην Εφορια.
εγω γιατι καταλαβαινω οτι θεωρεισαι ελευθερος επαγγελματιας απο το 1 ευρω και οχι αφου περασεις τα 5000; και φορολογεισαι απο το 1 ευρω. τι ισχυει τελικα;
...να υπογραψετε για επιτηρηση αλλη ημερομηνια απο αυτη που την κανατε? Μπορει να γινει θεμα και να βρουμε κανενα μπελλα?