0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σας! Στην απόφαση κατάταξης υποψηφιων εκπαιδευτών στα Δ.ΙΕΚ και ΣΕΚ του Υπουργείου Παιδείας μοριοδοτείται το ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ; Ρωτάω διότι δεν είδα να αναφέρει κάτι στην μοριοδότηση της επιμόρφωσης http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1093-kritiria-kai-diadikasias-epilogis-ton-ekpaidefton-enilikon-sta-institoyta-epaggelmatikis-katartisis-iek-kai-stis-sxoles-epaggelmatikis-katartisis-sek-tou-n-4186-2013-a-193
και η διορθωση των γραπτων εγγυται στην εθελοντικη προσφορα των καθηγητών ; και αν δεν δεχτει κανεις να διορθωσει η να επιτηρήσει τι γίνεται ; ο εκπαιδευόμενος δεν θα περάσει το μάθημα ;
Όσοι είμαστε με ΙΚΑ στα ΙΕΚ δεν έχουμε περαστεί στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Οι άλλοι εργοδότες μας φαίνονται κανονικά. Αυτό το διαπίστωσα χθες στον τοπικό ΟΑΕΔ.Τη λήξη σύμβασης υποχρεούται ο εργοδότης να μας τη δώσει γρήγορα, αλλιώς υπάρχει πρόστιμο.Επίσης με μια βεβαίωση του ΙΕΚ που να λέει ημερομηνίες έναρξης και λήξης σύμβασης, κτλ, μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία με το επίδομα απλά θα εκκρεμεί η κατάθεση της επίσημης λήξης σύμβασης.Δεν καταλαβαίνω όμως πώς θα δεχτούν έστω αυτή τη βεβαίωση, αν ακόμα και στις αρχές Ιουλίου δεν μας έχουν καταχωρήσει στο ΕΡΓΑΝΗ.
Καλημέρα σε όλους!Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλους για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε! Άμεση και σωστή ενημέρωση!Γνωρίζετε εάν στην νέα προκήρυξη ωρομίσθιου προσωπικού των ΔΙΕΚ θα ισχύει πάλι το όριο των 5000 για τη μη απόδοση απόδειξης από τους ιδιώτες;Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Δν βλέπω το λόγο να μην ... και εγώ πέρυσι το ξεπέρασα οπότε μάλλον θα πάω με τιμολόγιο από του χρόνου ... κλαψ κλαψ