0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Τρίτη φορά το γράφω". Μαζί με τη σύμβαση από το ΙΕΚ μια βεβαίωση από το ΙΕΚ ότι εργάστηκες στο ΙΕΚ και το διάστημα και το δέχονται. Αυτό το πήγες και δεν το δέχτηκε ο ΟΑΕΔ σου;
rainbowman ούτε αυτό τους κάνει! Θέλουν τα κλασικά για επίδομα, βεβαίωση λήξης σύμβασης μίσθωσης έργου και βεβαίωση εργοδότη για τα πρόσφατα ένσημα.
Πήγα και σε προϊστάμενο και μου έδειξαν το έγγραφο με ημερομηνία 8/7 που έχω περιγράψει πιο πάνω, τονίζοντας μου ότι πρέπει να προσκομίσω "έντυπη βεβαίωση της λήξης ή λύσης της σύμβασης μίσθωσης έργου" αλλά και βεβαίωση εργοδότη με τα πρόσφατα ένσημα! Προφανώς το νέο έγγραφο τροποποιεί τη διαδικασία που περιγράφεις, αφού λέει για τη μη υποχρέωση υποβολής ενσήμων στο πληροφοριακό σύστημα, αλλά στην τελευταία παράγραφο αναφέρει τη βεβαίωση.
ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝΠροϋπηρεσία εκπαιδευτών στα ΙΕΚ 1. Η προϋπηρεσία των εκπαιδευτών σε Δημόσια ΙΕΚ, λογίζεται ως συντάξιμη από το Δημόσιο, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρ. 12 και 13 του Π.Δ 1041/79 όπως συμπληρώθηκαν με το άρθρ. 8 του Ν. 1813/88 και αναγνωρίζεται τόσος χρόνος, όσος προκύπτει από το πηλίκο της διαίρεσης του συνόλου των ωρών εργασίας δια του αριθμού των ωρών εβδομαδιαίας απασχόλησης που ισχύει για τον αντίστοιχο κλάδο τακτικών δημοσίων υπαλλήλων (21 ώρες εβδομαδιαίως).Η προϋπηρεσία αυτή μπορεί να υπολογισθεί για τη μισθολογική τους εξέλιξη.2. Σε ότι αφορά την προϋπηρεσία εκπαιδευτών σε Ιδιωτικά ΙΕΚ, αυτή αναγνωρίζεται συντάξιμη σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1405/83 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του αρθρ.17 του Ν.2084/92. Ωστόσο η προϋπηρεσία αυτή δεν μπορεί να υπολογισθεί για τη μισθολογική τους εξέλιξη.3. Η προϋπηρεσία σε ΙΕΚ δεν μετράει για τους πίνακες αναπληρωτών και το ΑΣΕΠ. Αναγνωρίζεται μόνο όταν γίνει κάποιος μόνιμος, για να ανέβει μισθολογικό κλιμάκιο. 4. Και όταν είναι κάποιος μόνιμος δεν επηρεάζει ούτε τη συνταξιοδοτική του ούτε τη μισθολογική του εξέλιξη.
Που και πότε βγαίνει η προκύρηξη για εκπαιδευτές των δημόσιων ΙΕΚ?