0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα, μόλις μιλησα με κάποιον κύριο(πολύ εξυπηρετικός) στη γραμμή του ΙΔΕΚΕ και πήρα τις παρακάτω απαντήσεις:1. Τα Φροντιστήρια εντάσσονται στην εργασιακή εμπειρία2. ο ΟΑΕΔ εντάσσεται στην κατηγορία "∆Ι∆ΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε άλλα προγράµµατα Μη Τυπικής Εκπαίδευσης- Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Επαγγελµατικής Κατάρτισης ,εκτός ΙΕΚ"2. Η διδακτικη εμπειρία στην Πρωτοβ, Δευτεροβ, Τροτοβαθμ. εκπαίδευση υπολογίζεται αθροιστικά σε μήνες( 12 μήνες=1 έτος) ΚΑΙ ΟΧΙ με βάση τις ώρες απασχόλησης. όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο κύριος από το ΙΔΕΚΕ "αν έχετε εργαστεί από Σεπτ μέχρι Ιούνιο αλλά διδάσκατε μόνο 1 ώρα την εβδομάδα, θα βάλετε 1 έτος. Αν εργαστήκατε 2-3 φορές τα προηγούμενα έτη για λιγότερο από 12 μήνες τη φορά, αθροίζετε τους μήνες"Ελπίζω να σας βοήθησα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!Γνωριζει κανεις αν η προϋπηρεσια που αποκτήθηκε στις ΕΠΑΣ, με αποσπαση απο τα ΙΕΚ, των καταργημένων ειδικοτήτων, λογίζεται ως προϋπηρεσία στα ΙΕΚ ή στη ΔΕΥΤΕΡΟ
δηλαδη επειδη εχω μπερδευτει. στη β/μια ασ πουμε εγω εχω 5μηνεσ και 6 μερες, θα γραψω απλα 5 διπλα και αυτοι απο τισ βεβαιωσεισ θα δουν οτι ειναι μηνεσ και οχι χρονια? και στην επαγγελματικη εμπειρια που εχω 5 χρονια και μετα τα ενσημα απο κυοφορια-λοχεια και ενσημα οαεδ? εχω κατα μπερδευτει!!!!επισησ να ρωτησω κατι αλλο εχω μεταπτυχιακο που ομωσ δεν ειναι συναφεσ με το αντικειμενο απλα ειναι πανω στισ επιστημεσ τησ αγωγησ. να βαλω οτι το εχω και ασ μη μου το μετρησουν η να μη το βαλω καθολου??? - so confused!thnx in advance!