0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είμαι σίγουρος πως πρέπει να βάλουμε τις τιμές σε έτη ή ώρες, αφού ακριβώς διευκρινίζει πως 'χ ώρες = y μόρια', υποδηλώνοντας έτσι, πως πρέπει να κάνουμε εμείς τις αναγωγές (!). Επίσης στο κάτω μέρος της ηλ. αίτησης βγάζει σε μόρια το σύνολο, άρα μήπως πρέπει να βάλουμε τις τιμές σε μόρια (!)?
όχι δεν βγάζει μίλησα με HELP DESK ΤΟΥ ΙΝΕΔΙ
Παιδια , την ανεργια που την δηλώνουμε ; Δεν εχει επιλογή.
εκει που συμπληρωνεις τα προσωπικα στοιχεια σου, ονομα, διευθυνση, τηλεφωνο, ΑΜΚΑ κτλπ. στο πλαι που λεει τα στοιχεια μου.
Χμ...σε Α'-
Μέτρησα πόσες ειδικότητες έχουν/διατηρούν Αγγλικά με το νέο πρόγραμμα, και βρήκα συνολικά 9 ειδικότητες, οι οποίες δίνουν δίωρα (ούτε καν τρίωρα πλέον).Σε ορισμένες, όπως αρτοποιός, γραμματέας ανώτερων στελεχών, και σέφ αναφέρεται ένα "-2", το οποίο δεν μπόρεσα να καταλάβω τί είναι. Αν μπορεί κάποιος, ας μας διαφωτίσει.
Ευχαριστώ rainbowman.Κι όμως, δυναμιτένια μου!!!! Μην απελπίζεσαι!!!!!!! Το υπουργείο μας βρήκε και πάλι τη λύση. Εξασφάλισα και σας παρουσιάζω τον αποκλειστικό διάλογο του υπουργού, με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου:-Τί θα γίνει μ' αυτούς τους Αγγλικούς.... θέλουν θέσεις...και, δεν πεθαίνουνε κιόλας. Ζούνε, πολλά χρόνια μετά την κτήση του πτυχίου τους.-Υπουργέ μου, έχω μια σατανική ιδέα.-Για να τους ξεπαστρέψουμε?-Οχι ακόμα υπουργέ μου. Σκέφτηκα, οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ακαδημαϊκό τέταρτο.-Δηλαδή?-Να, μπορούμε να το μετονομάσουμε Αγγλικό τέταρτο. Θα κάνει μάθημα 45 λεπτά ο άλλος, θα μπαίνει μέσα ένα τέταρτο η Αγγλικού, θα λέει τα δικά της.-Μα θα γίνεται μπάχαλο, αφού θα έχουν διάλειμμα.-Κανείς δεν θα καταλάβει τη διαφορά υπουργέ μου. Μήπως τις κανονικές ώρες στα ΙΕΚ γίνεται μάθημα?-Χμμμμμμμ..... είσαι καλός εσύ. Αν σκεφτείς τώρα κι έναν καλό τρόπο να τους ξεπαστρέψουμε...-Όλο και κάτι θα κατεβάσει η κούτρα μου πολυχρονεμένε μου υπουργέ.