0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
. Δηλαδή Α ,
Καλησπέρα, αγγλικά θα γίνονται στα ΙΕΚ?
Καλησπέρα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τί νοείται ως "επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση";Για κάποιον που έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για ανέργους σχετικό με το μάρκετινγκ (υπάρχει και βεβαίωση κατάρτισης από Κ.Ε.Κ. όπου αναγράφονται οι ώρες), η επιμόρφωση αυτή θα μοριοδοτηθεί ως επιμόρφωση "Στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων" ή ως "επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση";
Μέτρησα 9 ειδικότητες που απέμειναν/έχουν Αγγλικά (στο σύνολο των ειδικοτήτων). Και αυτές έχουν δίωρα/εβδομάδα, οχι πλέον τρίωρα.Τους Αγγλικούς/Αγγλικούδες, τους αμελεί το υπουργείο. Το'πιασες το υπονοούμενο.
Που μπορουμε να δουμε αυτες τις ειδικοτητες?
και εγώ βρε παιδιά θέλω να δω τις ειδικότητες!!! μπορεί κάποιος να μας υποδείξει site ή οτιδήποτε άλλο έχει?
Αν το μάθημα που σκοπεύεις να κάνεις σχετίζεται με το μαρκετινγ, θα παει στο "Στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων". Αν όμως δεν έχει σχέση με μάρκετινγ, τότε δεν κολάει πουθενά, διότι το 'σεμινάριο για ανέργους σχετικό με το μάρκετινγκ' δεν κολάει με την "επιμόρφωση στην επαγγελματική κατάρτιση". Κάποιος ας με διαψέυσει (!), διότι έχω και εγώ 10άδες ώρες σε σεμινάρια για 'επιχειρηματικότητα - μαρκετινγ', οπότε θα με συνέφερε να τα συμπεριλάβω στην αίτησή μου για περισσότερα μόρια...