0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Εσάς σας αποθηκεύει τις επιλογές στα ιεκ όταν έχετε τελειώσει με την καταχώρηση; Ενώ έχω καταχωρήσει κανονικά τα ιεκ που με ενδιαφέρουν και το ιεκ στο οποίο θα καταθέσω το φάκελο βγαίνω από το σύστημα και όταν ξαναμπαίνω οι επιλογές μου δεν έχουν αποθηκευτεί και πρέπει να τις ξανασυμπηρώσω. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό. Να σημειώσω οτι δεν έχω κάνει ακόμα την οριστική υποβολή γιατί φοβάμαι μήπως το σύστημα δεν πάρει τις επιλογές μου.
Καλημερα Συναδερφοι Τελικα οσο το ψαχνουμε τοσο μας μπερδευουν!!!Ενω μεχρι πριν λιγο θεωρουσα πως για την
Καλημερα, μόλις μιλησα με κάποιον κύριο(πολύ εξυπηρετικός) στη γραμμή του ΙΔΕΚΕ και πήρα τις παρακάτω απαντήσεις:1. Τα Φροντιστήρια εντάσσονται στην εργασιακή εμπειρία2. ο ΟΑΕΔ εντάσσεται στην κατηγορία "∆Ι∆ΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε άλλα προγράµµατα Μη Τυπικής Εκπαίδευσης- Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Επαγγελµατικής Κατάρτισης ,εκτός ΙΕΚ"2. Η διδακτικη εμπειρία στην Πρωτοβ, Δευτεροβ, Τροτοβαθμ. εκπαίδευση υπολογίζεται αθροιστικά σε μήνες( 12 μήνες=1 έτος) ΚΑΙ ΟΧΙ με βάση τις ώρες απασχόλησης. όπως χαρακτηριστικά μου είπε ο κύριος από το ΙΔΕΚΕ "αν έχετε εργαστεί από Σεπτ μέχρι Ιούνιο αλλά διδάσκατε μόνο 1 ώρα την εβδομάδα, θα βάλετε 1 έτος. Αν εργαστήκατε 2-3 φορές τα προηγούμενα έτη για λιγότερο από 12 μήνες τη φορά, αθροίζετε τους μήνες"Ελπίζω να σας βοήθησα.?
Καλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά επειδή μόλις τώρα είδα την προκήρυξη για τα ΔΙΕΚ, ξέρετε που μπορεί κανείς να δει τί ειδικότητες εκπαιδευτών ζητούνται σε κάθε ΔΙΕΚ;
Δηλαδή, αν πούμε ότι κάνουμε ανακεφαλαίωση! σε ποια πεδία ακριβώς ΔΕΝ βαζουμε ώρες και κάνουμε την αναγωγή σε έτη;