0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμπειρία σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια, τριτοβάθμια και εργασιακή εμπειρία
καλημέρα σας , για να μην ψάχνω την προκήρυξη και στις απαντήσεις σας, ( και συγγνώμη αν ρωτάω κάτι που απαντήθηκε ήδη) , μήπως γνωρίζετε αν πρέπει να πάμε τα χαρτιά μας στο ΙΕΚ που κάναμε αίτηση , η περιμένουμε να μας καλέσουν πρώτα ;;
Kαλημέρα, Εμένα μου είπαν να τους πάω εκτυπωμένη την αίτηση και τα χαρτιά στο ιεκ αφού κάνω την ηλεκτρονική αίτηση.
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ -ΙΣΣΕΣ ,Εκεινο που θελω να επισημανω, και που ολοι σαφως αντιλαμβανεστε, ειναι πως ζουμε σε μια χωρα " μπανανια " στην οποια αφηνουμε τα πραγματα ετσι οπως μας τα σερβιρουν και το πλεον ανησυχητικο ειναι πως "δεν υπαρχουμε" να τα διορθωσουμε.Πειτε μου σας παρακαλω -αν εχουμε το ΘΕΟ μας- σε ποια σοβαρη χωρα με πολιτισμο, μορφωση και παιδεια ανακοινωνονται προσκλησεις για την προσληψη προσωπικου χωρις να ξερουν πριν αν θα λειτουργησουν συγκεκριμενα τμηματα και δομες.Εμεις ως ΕΛΛΗΝΕΣ κανουμε το εξης:α) χανονται καποιες ωρες μεχρι να ανακοινωθει η προσκληση-προκυρηξη για προσληψη προσωπικουβ) χανονται ωρες και γινονται σπαταλες απο τους υποψηφιους ετσι ωστε να μαζεψουν τα δικαιολογητικα τους και να τα υποβαλλουν στους κατα τοπους φορειςγ) χανονται ωρες και κοπος απο τους αξιολογητες υπαλληλους για την μοριοδοτηση-αξιολογηση των υποψηφιων εκπαιδευτικωνΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣκι εφοσον μεσα απο την αξιολογηση κριθουμε ως πρωτοι να αναλαβουμε να διδαξουμε σε καποιο τμημα ,ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕκαι λεμε στους πρωτους:κυριοι-ες ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ !!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ !!!
Και τι προτείνεις; Εδώ οι ενδιαφερόμενοι βαριούνται να διαβάσουν την προκήρυξη εσυ μας λες να κάνουμε επανάσταση ;
Εδώ οι ενδιαφερόμενοι βαριούνται να διαβάσουν την προκήρυξη εσυ μας λες να κάνουμε επανάσταση ;
Μέχρι πότε πρέπει να πάμε τα χαρτιά μας στο ΙΕΚ που δηλώσαμε; Υπάρχει προθεμία;ευχαριστώ
από 16/09/2014 έως 19/09/2014 και κατά τις ώρες που θα ορίζονται µε ανακοίνωση από τα κατά τόπους ∆.Ι.Ε.Κ.