0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτο ειναι σοβαροτατο.... αλλα με ολα οσα εχουμε δει ως τωρα πιστευει κανεις οτι ακομα κ να κανεις κατι θα βρεις δικιο?? πολυ λυπαμαι που το λεω αλλα ...
Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την ανάθεση ωρών. Μπορεί ο πρώτος σε μοριοδότηση να του ανατεθούν λιγότερες ώρες από δεύτερο και τρίτο συνυποψήφιο?
Δεν διευκρίνισα ότι πρόκειται για πόλη με ένα μόνο ΔΙΕΚ.Μπορεί λοιπόν ο πρώτος με τα περισσότερα μόρια να πάρει λιγότερες ώρες από τον δεύτερο?
σας εχουν δωσει ωρες; ωρες παιρνουν ολοι;
Συνάδελφοι έντάξει η όλη διαδικασία είναι εντελώς λάθος, αλλά εντάξει όχι και σοβαρότατο. Ηδη γνωρίζω 2 συναδέλφους που έκαναν αίτηση δεν είδαν το όνομα τους στο συνολικό και πήραν τηλέφωνο στο ΙΕΚ και διόρθωσαν το λάθος. Η όλη διαδικασία πρέπει να γίνεται από τα κεντρικά. Μετέφεραν στα κατά τόπους ΙΕΚ για να γλυτώσουν τη δουλειά και τα ακούν τα ΙΕΚ τώρα. Παλιά που κάναμε σε 10 ΙΕΚ και στηνόμασταν σε 10 ουρές ήταν απαράδεκτο. Τώρα που κάνουμε σε ένα ΙΕΚ αλλά πρέπει να βγουν συνολικά πάλι κολάει η διαδικασία βλέπω.Το πιο σωστό και αντικειμενικό είναι το σύστημα των ΙΕΚ ΟΑΕΔ που όλες οι αιτήσεις ελέγχονται από μία επιτροπή. Αλλά εκεί βέβαια καθυστερούν κανα μήνα παραπάνω να ξεκινήσουν.Προτείνετε λύσεις και ας μη τους βρίζουμε όλους.Πόσες φορές δεν μου μέτρησαν μεταπτυχιακά, πτυχία, σεμινάρια και με μια ένσταση μου τα μέτρησαν κανονικά μετά. Δε πίστεψα ότι συγκεκριμένα δε μου το μέτρησαν για να πάρουν τον από κάτω μου συγκεκριμένα στα ΙΕΚ. Πιστεύω αν έχουμε τα προσόντα θα πάρουμε κάποιες ώρες. Είτε 1ος είτε 5ος θα βγάλουμε ένα μεροκάμματο.Δε νομίζω ότι όλοι είναι άχρηστοι σε όλα τα ΙΕΚ σε όλες τις υπηρεσίες.Ας κάνει και κάποιος τον δικηγόρο του διαβόλου.
Μπορεί μόνο στην περίπτωση που ο πρώτος είναι πλήρως απασχολούμενος και επομένως μπορεί να αναλάβει μέχρι 10 ώρες σε Ι.Ε.Κ. ή αν αρνήθηκε ώρες που του πρόσφεραν. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα έπρεπε, αλλοιώς δεν έχουν νόημα οι πίνακες κατάταξης. Το αν θα το κυνηγήσεις παραπέρα ή όχι εξαρτάται από εσένα, αλλά λάβε υπόψη σου ότι δεν είναι εύκολη διαδικασία.