0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω καταλάβει ότι δεν μπορείς να είσαι σε διεκ και κδβμ ταυτόχρονα στην περίπτωση που στο διεκ είσαι με ικα.
Μπορείς να είσαι ταυτόχρονα μόνο σε μία δομή του ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα niina! Χίλια ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Μου λέει ο υπεύθυνος για τα ΚΔ
Ευχαριστώ πολύ niina! Καλό βράδυ
Adrianna μην το αφησεις ετσι ζητα να σου δωσουν γραπτα την καινουργια οδηγια και απο που προηλθε αυτη!!!
ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΥΣ ΠΕ19/ΠΕ20ΕΠΕΙΓΟΝ:ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙΠριν βγουν γρήγορα συμπεράσματα, παρακαλώ πρώτα διασταυρώστε το παρακάτω, γιατί οι καιροί είναι πονηροί και δεν φταίνε σε τίποτα οι υπάλληλοι που εργάζονται στο ΙΕΚ Σίνδου, στην περίπτωση που όλο το παρακάτω είναι μια κακιά ράδιο-αρβύλα.έπεσε στην αντίληψη μου (ίσως και εσφαλμένα) ότι στο ΙΕΚ Σίνδου έχει προσληφθεί ως Εκπαιδευτικός και στο προηγούμενο εξάμηνο και σε αυτό (με 8 ώρες;), στο τμήμα Τεχνικών Εφαρμογών Πληροφορικής, απόφοιτος/η Δευτεροβάθμια ή ΙΕΚ ο/η οποίος/α έχει περίπου 37 μόρια στον πίνακα των Εμπειροτεχνών (κλάδου ΤΕ01.13). Το πόσο σύννομο είναι να διδάσκει στην μεταδευτεροβάθμια απόφοιτος μεταδευτεροβάθμιας είναι ένα εξίσου μεγάλο θέμα συζήτησης για τοποίο δεν πρέπει να είμαστε αδιάφοροι.Στην παρούσα φάση αξίζει να εξετάσει άμεσα ο κάθε Πληροφορικός ΠΕ19/ΠΕ20 που αιτήθηκε πρόσληψης στο ΙΕΚ Σίνδου και που συμπληρώνει πάνω από 37 μόρια αν τον πήρανε τηλέφωνο από το ΙΕΚ Σίνδου να του προσέφεραν θέση και αν αυτός την αρνήθηκε. Γιατί αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο τότε ορθώς, κατά την λογική πάντα της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΙΝΕΔΙ
Δεν θα το αφήσω έτσι ! Θα το κυνηγήσω το θέμα. Εγώ κατάλαβα ότι θέλει να βολέψει κάποιον δικό της ! Θα ''παλέψω '' μέχρι να πάρω τις ώρες. Αρκετά! Φτάνει ! Μακάρι όλοι να βρούμε το δίκιο μας σε αυτή τη χώρα !
Παιδιά, οι οδηγίες υπάρχουν. Η μία που λέει ότι μπορείς να έχεις ΑΕΔ μόνο σε μία δομή ταυτόχρονα την ανήρτησα προηγούμενα. Η άλλη είναι ότι δεν γίνεται το ΙΝΕΔΙ