0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, έχετε πάρει βεβαιώσεις προϋπηρεσίας για το προηγούμενο εξάμηνο;
Γεια σας, Παλαιότερα θυμάμαι ότι είχα δει ένα αρχείο με την αντιστοίχιση των διδασκόμενων μαθημάτων και των ειδικοτήτων εκπαιδευτών που μπορούν να τα διδάξουν (δηλ. ποιες ειδικότητες μπορούν να διδάξουν συγκεκριμένα μαθήματα). Τώρα ψάχνω και δε το βρίσκω. Μπορεί κάποιος συνάδερφος να με διαφωτίσει μια και το χρειάζομαι;Ευχαριστώ!
Καλησπέρα συνάδελφοι,απ τη γραμματεία του ΙΕΚ μου ζήτησαν βεβαίωση πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης από τον εργοδότη, στον οποίο είμαι ασφαλισμένος (ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ), για να με κατατάξουν στην κατηγορία των εκπαιδευτών που πληρώνονται με Τιμολόγιο Λήψης Υπηρεσιών ενώ το προηγούμενο εξάμηνο πληρώθηκα με ΙΚΑ. Μου είπαν οτι αν ασφαλίζομαι για πλήρη απασχόληση πρέπει υποχρεωτικά να ενταχθώ στην κατηγορία πληρωμής με ΤΛΥ, εφόσον εργάζομαι 15 ώρες την εβδομάδα, για πέντε ημέρες την εμβομάδα, σε ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ με ασφαλίζουν για πλήρη ή μερική απασχόλιση;
Στις ΕΠΑΣ αν εργάζεσαι 5 μέρες την εβδομάδα σε δηλώνουν ως μερική απασχόληση αλλιώς ως εκ περιτροπής.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δηλαδή οι ώρες που μου έχουν ανατεθεί δηλαδή δε παίζουν κανένα ρόλο στον καθορισμό του είδους της απασχολησης;