0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα οποίος συνάδελφος γνωρίζει να μου απαντήσει εάν τα πτυχία των εκπαιδευτών στα ΙΕΚ ελέγχονται από κάπου. Έχω σοβαρή υπόνοια ότι συνάδελφός δεν έχει το πτυχίο. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται εν γνώση του διευθυντή και τον καλύπτει ή αν στη χειρότερη έχει προσκομίσει πλαστό χαρτι και δεν θέλω να προβω σε κάποια ενέργεια γιατί έχει και 2 παιδιά ο άνθρωπος και δεν ξέρω τι κυρώσεις θα εχει.
Δεν είναι εμπειροτεχνης. Μια δηλώνει απόφοιτος ΙΕΚ, μια ΕΠΑΛ, μια ΤΕΙ. Επιστροφή μισθών δε νομίζω ότι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπερβαίνει κάποιο ποσό μιας και όντως έχει εργασθεί για αυτά τα χρήματα... Ακύρωση προϋπηρεσίας σίγουρα. Επίσης σε περίπτωση πλαστού πτυχίου τον βαραίνουν κατηγορίες πλαστογραφίας. Έχω σκεφτεί να κάνω ένσταση αλλά θα με βαραίνει να ξέρω ότι εγώ τον έθαψα...
Αυτό είναι πολύ σοβαρή καταγγελία.Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε παιδιά γιατί κάποια τέτοια ατομάκια μας τρώνε τις θέσεις!Αίσχος!Επίσης θέλω να σου πω να μη κολλάς πουθενά..Τις προάλλες με πήρε τηλέφωνο επώνυμα ένας κύριος από δημόσια διοικηση και με ρώτησε αν ο λόγος που είχα αρνηθεί πέρυσι σε ΙΕΚ δημόσιο θέση είναι ο λόγος που ανέφερε ο διευθυντής..Σκέψου τι θα γινόταν αν έλεγα πως δε με ενημέρωσε ποτέ ή οτι δεν αρνήθηκα τη θέση ακόμα και αν δεν ίσχυε εφόσον δεν είχε γραπτό κείμενο ο διευθυντής!!