0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με Ασέπ τάχα...χα,χα,χα...με δουλεύεις φαντάζομαι...ναι όλοι με μέσο....χαλαρά....
Σου φαίνεται ότι θέλω να λέμε ψέματα? Μήπως το αντίθετο λέω? Αντί για μισόλογα να μιλάμε καθαρά?Εγώ δεν ξέρω τι γίνονταν στα ΣΔΕ παλιά. Μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά από τη στιγμή που πετάς μία κουβέντα, δεν πρέπει κάπως να το αιτιολογήσεις και να εξηγήσεις τι εννοείς?Από τη στιγμή που δεν την αιτιολογείς κουβέντα του αέρα είναι.
Αν δουλεύεις τόσο καιρό στην εκπαίδευση και δεν ξέρεις....υπάρχει θέμα. Αδιαφορείς....Άστο...ρώτα και θα μάθεις...Και τώρα και πάντα τα ίδια υπήρχαν...δεν θα επεκταθώ. Και ο κάθε ανίδεος ξέρει...τώρα αν αποκτήσαν κάποιοι προυπηρεσία και τώρα είναι τάχα καθαροί τί να πώ;.... Καληνύχτα και περαστικά μας.
Καποιοι παρακαλάμε να γίνει ΑΣΕΠ...όπως και να μοριοδοτηθεί η εκπαιδευτική επάρκεια ενηλίκων σε όλα αυτά γιατί κάποιοι διαβάζαμε-ζουμε συνέχεια κι επιτέλους πρέπει να εκτιμηθεί. Το όλοι με μέσο που το λες δεν έχεις ιδέα τί γίνεται μάλλον-μην απαξιώνεις κόσμο που έχει ξεκ...θεί στο διάβασμα και έχει πολλά προσόντα. ΑΣΕΠ να γίνει κι αύριο-κανένα πρόβλημα. Μακάρι.
Ναι συμφωνώ. Διαφάνεια στα ΣΔΕ και ΙΕΚ.Και Ασέπ και πίνακας και εκεί.
Αν δουλεύεις τόσο καιρό στην εκπαίδευση και δεν ξέρεις....υπάρχει θέμα. Αδιαφορείς....Άστο...ρώτα και θα μάθεις...Και τώρα και πάντα τα ίδια υπήρχαν...δεν θα επεκταθώ. Και ο κάθε ανίδεος ξέρει...τώρα αν αποκτήσαν κάποιοι προυπηρεσία και τώρα είναι τάχα καθαροί τί να πώ;.... Στα ΣΔΕ αναφέρομαι. Καληνύχτα και περαστικά μας.
Πώς βγαίνουν οι 12 ώρες που λες? Είναι κρυφό? Γιατί δεν μου λες να το μάθω. Πρέπει να είμαι κορόιδο που έχω πλήρες ωράριο... Καλά λέω ότι φοβάστε και τη σκιά σας και μιλάτε μόνο με μισόλογα.Πανυγήρι τα ΣΔΕ? Συμμετέχεις δηλαδή σε πανηγύρι? Ποιος μας πήρε χαμπάρι?Μίλα καθαρά και συγκεκριμένα και άσε τα παραληρήματα και τις ασυναρτησίες.Για να μην το κουράζουμε και χαλάμε το νήμα, και επειδή δεν μου αρέσει να απαντάω σε ανοησίες και ασυναρτησίες, θα σου πω τα εξής:1) Αν θέλεις να μιλήσεις σοβαρά χωρίς ανοησίες είσαι ευπρόσδεκτος. Αν και μου δείχνεις "λίγος" για σοβαρή κουβέντα.2) Αν πιστεύεις ότι οι μόνιμοι είναι γλειώδη, πράσινα ανθρωπάκια με κερατάκια και σε εμποδίζουν να διοριστείς, μπορείς να συνεχίσεις να το πιστεύεις. Ακόμη και να με ενδιέφερε τι πιστεύεις, δεν θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Καλύτερα να ανοίξεις άλλο νήμα όμως για να μην χαλάμε αυτό.3) Αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου, έλα να το λύσουμε με pm. Χωρίς μύγες και μυγιάσματα. Καθαρά λόγια.
Σέ ευχαριστώ για τη απάντηση. Αν θεωρείς ότι τα προσόντα μου είναι για τα μπάζα από ελληνικό φορέα και αρνούμε να δώσω 120 ευρώ για την πιστοποίηση τι να σου πω Τρέξτε να τα ακουμπήσετε εσείς εμένα δεν μου περισσεύουν αυτή την στιγμή
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Νομίζεις δεν ενημερώνω δεν φωνάζω για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς τους μαθητές δεν έχω μαλώσει με διευθυντές, υπό διευθυντές νομίζεις με στήριξε κανένας επί δύο χρόνια μαλώνω για την δημιουργεία εργαστηρίου για την συμμετοχή των μαθητών και όλοι με βάζουν φρένο ότι δεν είναι αναγκαίο δεν ένα υποχρέωσή μας να μεταβιβάσουμε τις γνώσεις μας σε αυτούς τους μαθητές μέχρι και για την εργασία μου έχω απειληθεί Όταν εκπαιδευτικός μου τυπώνει από το ίντερνετ συνταγή για το εργαστήριο χημείας με μέλι και γιαούρτι πρέπει το σύστημα να αλλάξει από παντού οι πιστοποιήσεις και τα χαρτιά δεν αλλάζουν το σύστημα σε βολεύουν