0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ισχύουν αρκετά από αυτά που βλέπω μάλλον θα πριμοδοτηθεί η ανεργία κλπ και οι πιστοποιήσεις θα πάνε πίσω... δεν μπορεί να λες ότι θα βοηθήσεις τους ανέργους και να πριμοδοτείς τους πιστοποιημένους σε μία πιστοποίηση που απαιτεί 120 ευρώ... πως θα τα δώσει ο άνεργος; βέβαια στην Ελλάδα είμαστε και όλα είναι πιθανά.
Άνεργος...και να προμοδοτείσαι στην Επαγγελματική Κατάρτιση είναι ασύμβατα! Σε οποιαδήποτε άλλη δομή εκπαίδευσης ενηλίκων..δέχομαι οριακά τα εξτρά μόρια στους άνεργους. Αλλά στην Επαγγελματική Κατάρτιση...ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! (Η Επαγγελματική Κατάρτιση δεν είναι για να κάνεις κοινωνική πολιτική σε άνεργους αλλά να κάνεις επαγγελματίες τους καταρτιζόμενους: Συνεπώς το καλύτερο σενάριο θα ήταν Επαγγελματίες Εκπαιδευτές και μάλιστα με Πιστοποίηση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων)! Δέχομαι ΜΟΝΟ τεκμηριωμένες απόψεις για το αντίθετο.Πιστοποίηση σε όλους τους εκπαιδευτές ενηλίκων! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ για να εργαστείς! ΌΛΟΙ πρέπει να περάσουν από ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ!!! Πού πας ρε καραμήτρο με εισήγηση...όσα χρόνια κι αν έχεις δουλέψει???
Ωραία η ανεργία πριμοδοτείτε με 6 μόρια για 1 έως 12 μήνες στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ αυτό σε χαλάει; Εσύ τι ειδικότητα είσαι φίλε; Και τι δουλειά κάνεις; Εγώ σπούδασα πληροφορική για να διδάξω πληροφορική (προγραμματισμό, επισκευή Η/Υ, εφαρμογές κτλ) που κολλάει η ανεργία; Αν δεν έχεις κάνει μικροδιδασκαλίες που λες να πας να κάνεις εγώ έκανα έδωσα και 600 ευρώ
1. Με χαλάει η μοριοδότηση των ανέργων ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ για την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι που επικαλούνται ΑΝΕΡΓΙΑ για να προσληφθούν στα ΔΙΕΚ αργά ή γρήγορα προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές, αφού πρόκειται για τις παλιές καράβανες με μόρια!!!)2. Δεν σε αφορά η ειδικότητά μου ούτε και τι δουλειά κάνω.3. Επιλογή σου να έχεις σπουδάσει ότι θες και να κάνεις ότι δουλειά θες. Δεν μου πέφτει λόγος...4. Ίσως πρέπει να βελτιώσεις λίγο τα λογιστικά σου!!! 600
ας το πω για χιλιοστή φορα... δε μιλάμε για ειδικοτητες εμπειροτεχνες που λεμε! μιλαμε για τις καθηγητικες ειδικοτητες. Σωστό αυτο με την πιστοποιηση! Αυτο με την κοινωνικη πολιτικη δεν ισχυει τοσο σε δομες ενηλικων...αν δεις εχουν πολλα προσοντα-κάποιοι ανεργοι για το λογο που εχω αναφερει πριν. Νομιζω οτι καποιοι κανουν πως δεν καταλαβαίνουν! Εδω κάνουν κοινωνική πολιτικη στον πινακα αναπληρωτών με τριτεκνους και πολυτεκνους αυτο σε πειραξε που οι πιο πολλοι εχουν βγάλει τα μάτια τους στα βιβλια (μιλάω για χιλιοστή φορά για καθηγητικές ειδικότητες-για τους άλλους δε γνωρίζω);
Υπάρχουν και τέτοιοι που λες, αλλά υπάρχουν και άνεργοι σαν και εμένα πικραμένοι που σκάνε 600 ευρώ σε ΑΣΠΑΙΤΕ ελπίζοντας μήπως διοριστούν αναπληρωτές, για να κάνουν τι δουλειά που τους αρέσει ..
Λοιπον πρωτα πρεπει να ερθει ΠΝΠ π να άρει οτι πρεπει ολοι οι εκπαιδευτεες να ειναι πιστοποιημενοι κ εμτα θα βγει η προκυρηξη δυστυχως επειδη αυτα θελουν χρονο λογικα προτελευταία εβδομαδα η προκυρηξη κ αρχες νοεμβριου τα μαθηματα εχει ξαναγινει .