0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη παιρνω τηλ και συνεχως ειναι κατειλημμενο. πως γινεται η αναγωγη της προυπηρςσιας της β/μια απο ετη, μηνες σε ωρες?
καλησπεραμηπως γνωρίζει κανεις οσον αφορα την επιμορφωση πτυχιούχων, θα προστεθεί στην online αιτηση η δυατότητα καταχώρησης ή οχι (γιατι μέχρι τώρα δεν υπάρχει); επισης στο τέλος που δηλωνουμε τις σχολες, μπορουμε να δηλώσουμε όλες τις διαθέσιμες στην περιφέρεια που αιτούμαστε ή μονο μερικες;τέλος θα δοθεί πρωτεραιότητα στους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτες Ενηλίκων ;
Καλημέρα σας! Την προυπηρεσία πως τη καταχωρούμε σε μήνες ή σε ώρες?
Προσπαθω να βαλω προυπηρεσια σε α βαθμια και
Σχετικά με τη διάθεση εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας στα Ιεκ για παροχή διδακτικού έργου γνωρίζει κάποιος κάτι;Έχουν ήδη διατεθεί κάποιοι; Πως μπορούμε να βρούμε ποιας ειδικότητας συνάδελφοι έχουν διατεθεί, εάν έχουν διατεθεί, και σε ποια ΙΕΚ;Ίσως κάποιος διοικητικός υπάλληλος σε ΙΕΚ ή σε δευτεροβάθμια να μπορέσει να βοηθήσει...
Ξέρω ότι ναι κάποιοι έχουν διατεθεί κ ποιο συγκεκριμένα κάποια ονόματα που δεν μπορώ να τα αναφέρω online παραπάνω πληροφορίες δεν γνωριζω.
Καλησπερα σε όλους. Εχω τελειωσει Τουριστικες Επιχειρησεις Τει και προυπηρεσια σε τουριστικα γραφεια.Μπορω να κανω αιτηση στο Ιεκ της περιοχης μου που εχει την αναλογη ειδικοτητα? Δευτερον η μητερα μου ειναι Αμεα.Θ πρεπει να πάω μονο πιστοποιητικο για αυτο? ? Γιατι δεν εχει καπου στην αιτηση να το γραψω.Τριτον πως μπορω να πιστοποιηθω για Εκπαιδευτης? Τι ενεργειες θα πρεπει να κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να ρωτήσω αν στα ΙΕΚ και στα ΣΕΚ μετράει η ΑΣΠΑΙΤΕ και αν σε ποιο πεδίο; Επιμόρφωση στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θεσεων ή Σε θεματα σχετικά με το θεσμό τησ επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης;Aν μετράει παίρνει 2 μόρια φαντάζομαι, σωστά;